Fara incredere nici in amante

Societatea moderna indeamna la vicii si la situatii care sa te aduca in pragul in care esti tentat sa faci lucruri mai putin placute. A insela este un prost obicei care vizeaza o multime de categorii de persone. Se spune ca barbatii insala din dorinta de aventura si pentru a-si „testa” in continuare abilitatile, iar cand vine vorba de femei se pune problema unor neintelegeri in cuplu, de neatentie din partea partenerului. Si cand totul merge la extrem cum iti poti linisti gandul ca partenera ti-a fost sau nu fidela?

Ultima moda vizeaza testarea cu detectorul de minciuni. Si aceasta tendinta este mai accentuata pe timp de vara. Cum se explica totul? Serviciul de asa natura, concediile, un job sezonier care sa te tina departe de partener sau partenera, o situatie care pentru moment inseamna o departare intre cei doi. Insa mai mult decat sa se ajunga in punctul in care detectorul de minciuni sa salveze sau nu o relatie se observa interesul de a banui pana si amanta.

Explicatia celor care lucreaza in domeniu este ca navigatorii sunt mai mereu plecati si cand se intorc este imposibil sa nu aiba ganduri care sa ii framante in acest sens. Este de la sine inteles de ce ar dori sa afle cu certitudine daca partenerele au fost sau nu fidele. Si din dragoste pentru acestia se pare ca accepta. O alta categorie este cel an angajatorilor care isi testeaza angajatii cu privire la modul in care isi desfasoara activitatea, la corectitudine din toate punctele de vedere, la deontologie.

Dar categoria care starneste hilarul este cel al barbatilor care isi testeaza amantele. Se pare ca nu au incredere in acestea mai ales cu nebunia sezonului de a merge la mare, la distractie, in cluburi. O fi ea amanta insa trebuie sa fie doar pentru el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *