Femeia-eterna amenintare

Desigur, femeile sunt frumoase, sunt sublime, sunt creaturile cele ai delicate si mai fine de pe acest pamant, daca este sa comparam acest gen cu cel masculin, insa exista si in acest caz exceptii chiar foarte mari. F

Femeia poate fi si rea, vicleana, amenintatoare si plina de resentimente atunci cand are de ce sa fie asa sau chiar cand nu are motiv. Femeia este o creatura a naturii, dar si o razvratita, o rebela fara cauza, care isi doreste sa domine si s fie in frunte. Exista si motive pentru care femeiiii se intampla sa isi schimbe atitudine din intger in demon.

Imbracamintea

Atunci cand iesi la o plimbare alaturi de prietenele tale care se afiseaza imbracate sport si in flip-flopi iar tu vii de parca te-ai fi desprins dintr-un catalog de moda strain, normal ca sentimentele lor de invidie si de gelozie te vor face sa te simti putin stinghera sau urata.

Este ca si cum si-ar dori sa te manance de vie, dar nu o fac decat prin cuvinte sau pur si simplu privire. Este important sa te imbraci adecvat pentru ocazia la care participi si sa-ti complimentezi trupul, dar nu incerca totusi sa-ti depasesti prietenele in mod intentionat, ca pana la urma este vorba despre prietenele tale. Si daca o vei face, aceasta va fi reteta pentru dezastru.

Greutatea

Acesta este un subiect destul de delicat pentru cele mai multe femei. Daca esti mult mai subtire decat prietenele tale , nu fi suprinsa ca te vor iola si ca te vor evita din discutiile lor. In timp ce nu este foarte politicos pentru femeile mai mari ca greutate sa te evite pe tine pentru ca esti mai subtire, acestea fac lucru asta pentru ca se simt amenintate de tine, ca esti mult mai atragatoare decat ele si ca esti mai de succes in viata Ai grija sa nu te lauzi sau sa spui ca asa esti tu de cand te-ai nascut si ca orice ai manca nu se cunoaste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *