Film de vazut: „The Longest Week”

Pentru cei doritori de un film de drama si in acelasi timp de un film de dragoste „The Longest Week” este raspunsul. Asta daca stii ca iti doresti sa vezi si ceva recent. Este un film destul de bun, in masura in care apreciezi aceasta categorie de filme. Si sa intram in detalii, acest film aduna actori precum Olivia Wilde, Jason Bateman, Jenny Slate de asemenea. Are o poveste ce incepe de la un tipar se pare.

Conrad este tipul de baiat de bani gata insa nu ca ar epata prin asta. Pur si simplu se defineste prin lux, prin a nu face nimic si a trai bine. E in natura lui insa pana la un moment dat. Asa ca prin divortul parintilor afla ca trebuie sa evacueze practic camera in care locuia, ramanand fara nimic. Insa nici n u se da batut.

Mintind despre situatia lui financiara Conrad se „refugiaza” la un bun prieten, Dylan. Doar ca viata nu este usoara asa ca ajunge sa imparta interesul pentru aceeasi tanara, frumoasa Beatrice. Ramane in alegerea ei pe cine sa iubeasca si desi il alege pe Conrad lucrurile nu ajung sa fie prea bune.

Ca un rezumat al vietii practic Conrad distruge o relatie in mai putin de o saptamana. Si ideea filmului este de asa natura. Asa ca scurta relatie nu este insa lipsita de pasiune sau chiar si de interes pentru a functiona. Insa pur si simplu nu merge, de unde si drama. Desi isi recapata statutul, desi ajunge sa fie din nou cel privilegiat nu inseamna ca se intoarce la mai toate obiceiurile sale asa ca scrie o carte bazata chiar pe povestea vietii sale. Si ca un mic spiridus incearca sa indrepte toate acele greseli pe care le facuse.

Un film de vazut in stil calm si savurat intens!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *