Filme grozave de la inceputul anului 2015

2015 este un an plin de provocari, cel putin in ceea ce priveste filmele de la cinematograf. Insa, nu sunt aici sa va spun despre filmele ce vor aparea in curand in cinematografe sau cele ce au aparut deja de putin timp, ci va voi spune putin care sunt productiile ce merita a fi vizionate si au fost lansate mai la inceputul anului. In cazul in care le-ai ratat, ai putea oricand sa te intorci la ele si sa le vizionezi online, pentru a nu pierde povesti de viata, intamplari reale adaptate si ecranizari dupa carti bine scrise.

Terminator Genisys

Arnold Schwarzenegger s-a intors pentru cel de-al cincilea film al seriei Terminator, incercand sa auca din nou franciza la viata. Acest lucru ar fi de fapt a doua incercare de a face acest lucru si pentru a reindrepta atentia cinefililor in legatura cu clasicitatea acestui film minunat.

Actori ca Emilia Clarke, J.K. Simmons, Jason Clarke si Jai Courtney participa alaturi de veteranul Schwarzenegger la aceasta productie de zile mari, care vrea sa reinvie interesul asupra luptei dintre roboti si omenire. Filmul Terminator Genisys se pare ca este destul de amuzant, plin de intamplari care mai de care pana la final, insa tot asa invartindu-se in jurul aceleasi premise a primelor patru filme.

Insurgent

Filmul Divergent a fost un inceput promitator, chiar foarte tare la aceasta serie iarasi inspirata dupa o carte atat de citita in zilele noastre. Nu are acelasi zvac totusi ca seriile Hunger Games si nici aceeasi profunzime ca filmele din seria Harry Potter. Si totusi, din unele motive, cred ca incercarea de a aduce la viata si cartea a doua din seria Divergent a avut succes, desi nu la fel de mult ca prima parte lansata anul trecut.

Paper Town

Paper Towns este o carte scrisa de autorul John Green, acelasi tip care a adus pentru noi si „The Fault in Our Stars”. Paper Towns este una dintre cartile sale de inceput si una dintre cele mai bune creatii. Este vorba despre iubiri nevinovate si povesti nemuritoare. Se pare ca acest film se merita a fi vazut, mai ales ca in el joaca si modelul Cara Delevingne. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *