Fitbit pe Windows Phone

FitbitDaca te-ai retras din a cumpara un telefon cu Windows Phone, din cauza ca nu erai capabil sa folosesti Fitbit cu el, acea scuza s-a terminat oficial. Fitbit lanseaza o versiune din aplicatia sa pentru Windows Phone, luni, lasand utilizatorii sa-si sincronizeze si sa-si distribuie datele de fitness prin intermediul aplicatiei native.

Fitbit pentru Windows Phone se imperecheaza cu un tracker de activitate purtabil, ca si Fitbit Flex, pastrand monitorizarea activitatii purtatorului. Cand lansezi aplicatia, vei fi capabil sa vezi cat de multi pasi ai facut, numarul de calorii pe care le-ai ars si asumand ca il porti in pat, calitatea de somn, de asemenea.

Avantajul versiunii lui Windows Phone este in titlul de live a aplicatiei. Multumita sincronizarii din fundal, vei putea fi capabil sa vezi anumite informatii importante despre activitatea ta, cum ar fi pasii pe care i-ai facut, doar uitandu-te la titlu.

Fitbit este unul din primele dispozitive care profita de avantajul noului sprijin pentru Bluetooth Smart in Windows Phone 8.1. Bluetooth Smart nu a facut parte din prima transa de Windows Phone 8.1 din Aprilie, dar Microsoft a muncit in liniste la drivere si a certificat diferite dispozitive echipate cu radio-urile potrivite, incluzand telefoanele Nokia Lumia 1520 si 930.

Cu toate acestea fiind spuse, daca cumperi un Fitbit si ai probleme cu sincronizarea acestuia cu dispozitivele ce detin Windows Phone, asigura-te ca rulezi ultima versiune de OS. Daca inca ai probleme, ai putea sa astepti urmatorul update 1 al Windows Phone 8.1, ce ar trebui sa vina in urmatoarele cateva saptamani.

De aceea, acum ca cei de la Microsoft se concentreaza mai mult pe dezvoltarea platformei sale mobile, Windows Phone, am putea sa ne asteptam la mai multe lucruri ce ne vor surprinde din partea lor, fiindca vor sa ajunga in pas cu moda, tinand oarecum piept Androidului si iOS-ului in general.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *