Fotograful care te intelege cel mai bine

Un eveniment deosebit merita atentia ta mai mult decat a trai acele clipe la o intensitate maxima. Pana la urma timpul este oarecum un inamic cand iti rapeste fericirea de moment. Totul trece si ne raman doar amintirile. Tocmai aici pui un punct pe „i” cand alegi sa iti faci amintirile de o splendoare aparte, prin arta fotografica.

Fotograful potrivit

Cand ai nevoie de un fotograf nunta Bucuresti te gandesti egoist in primul rand la ceea ce iti doresti. Si totul este la superlativ, desigur. Cauti pe acel cineva care sa iti inteleaga stilul si care sa iti imprime stilul in fotografiile pe care le face. Iti doresti ca albumul realizat sa fie ghidat dupa fiecare secunda a evenimentului ce a ramas imprimanta in fotografii. Dincolo de asta ai partea concreta pe care sa o judeci. 

Incepe prin a cerceta ceea ce fotograful poate sa iti ofere. De la aparatura si pana la partea de experienta acesta isi dovedeste sau nu daca ai parte de o colaborare care sa se incheie asa cum iti doresti, cu albumul ce il astepti cu drag. Nu degeaba se spune ca o fotografie face cat o mie de cuvinte caci din ceea ce fotograful face iti vei da seama in ce masura este stilul tau.

Nu trebuie sa fie vorba de o transformare radicala. Nu trebuie sa fie vorba de atat de mult retus incat sa nu te recunosti in fotografii ci doar sa te impresioneze in viziunea artistica. Ce-i drept fiecare are gustul sau si in cele din urma iti dai seama ca tehnica de la caz la caz este placuta ochiului din varii puncte de vedere. Cauta-ti insa ceea ce te reprezinta.

O alta parte semnificativa este si cea financiara. Sa recunoastem cinstit: totul se invarte in jurul banilor pana la urma, ei fac regula. Se intampla spre exemplu in cazul nuntilor sa fie vorba de un buget ce nu poate fi depasit, sa fie vorba de o suma strica ce trebuie urmata si in functie de asta se va face  o alta delimitare a ceea ce trebuie sa alegi. Un singur sfat se poate preta aici si anume sa nu faci rabat la calitate si sa nu crezi ca ceva platit putin te avantajeaza. Pana la urma rezultatul final conteaza si nu iti doresti pe termen lung sa regreti ca ai fi putut sa alegi mai bine. Nu te limita cand ai atat de multe optiuni si nu crede ca lipsa de experienta este de fapt un plus pentru tine caci plata va fi mai mica.

In viata facem alegeri. Diverse, de orice fel. Si se intampla adesea sa ai parte de regrete ca o lectie de viata. Insa cand la mijloc este vorba de amintirea vietii cu siguranta ca nu ti-ai dori sa intalnesti un regret asa ca alege fotograful ideal dupa o analiza profunda a muncii acestuia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *