Gadgeturi chinezesti

Cand vine vorba de liderii pietei in domeniul gadgeturilor, primele nume care ne vin in minte sunt Samsung sau Apple. Insa, un nou brand isi face intrarea pe piata- Xiaomi. Desi nu sunt la fel de cunoscuti, telefoanele Xiaomi se afla pe locul cinci a celor mai vandute telefoane din China. Se pare ca acestia mai au de invatat pana sa ajunga la nivelul celor de la Apple, de exemplu.

Anumite studii arata ca, indiferent daca ne aflam printre cei care si-au cumparat un smartwatch sau nu, in curand majoritatea oamenilor vor fi posesorii unor astfel de gadget-uri. Nu trebuie sa fie un ceas extraordinar, care sa aiba specificatii de top si un design impresionant. Acesta trebuie sa isi faca treaba si sa ofere un pachet de informatii cat mai detaliat despre stilul nostru de viata si sa ne ajute sa ne imbunatatim comportamentul orgaismului.

Acest domeniu este intr-o continua evolutie in ultima perioada, iar din acest motiv, exista o multime de alti producatori care intra pe piata cu astfel de gadgeturi. De exemplu, Xiaomi se afla pe locul 3, in contextul in care acesta nu a livrat nici macar una din aceste bratari inteligente. Mi band- bratara inteligenta- nu este cea mai luxoasa si mai iesita din comun, insa poate monitoriza aspecte cu privire la fitness si sanatate. De asemenea, acesta poate functiona si ca ceas pentru alarma. Eficienta acestei bratari a micsorat cota de piata a celorlati producatori mari de astfel de aparate, acest lucru fiind datorat pretului foarte mic la care este vandut- numai 15 dolari.

Seful de la Xiaomi, a declarat ca acest gadget are o autonomie de aproape 30 de ore, spre deosebire de celelalte bratari inteligente, fiind si rezistent la apa. Xiaomi declara ca isi doresc sa imbunatateasca caracteristicile acestui gadget si sa-l faca sa functioneze si cu The Internet of Things. Acesta nu este un gadget de top, insa nu putem sa nu avem in vedere si pretul bun pe care acesta il are.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *