Gesturi de apreciat, omagiul unui om drag

Se spune ca dupa moarte nu mai simti nimic, doar pentru cei din jur va fi mai greu. Si de fiecare data cand o persoana draga pleaca din lumea noastra este imposibil ca tristetea sa nu fie parte din viata celor care au ramas. Si pentru fiecare in parte jelirea cum se spune popular se manifesta altfel. Ce a facut o adolescenta insa este un caz poate chiar unic.

Povestea sa incepe cu un moment trist cand bunica sa a murit. Indurerata si fara doar si poate dorind sa isi aline suferinta nimic nu sta in puterea sa. Insa un gand bun vine de la un om bun astfel ca ideea sa de a aduce un omagiu fiintei dragi din viata sa se rezuma la o lista de fapte bune. Pentru ca varsta bunicii a fost de 89 de ani tanara s-a gandit sa faca 89 de fapte bune. Si asta nu intr-un mod fortat caci de fiecare data cand s-a ivit ocazia aceasta a facut un gest care sa faca parte din lista sa de promisiuni.

Un prim pas l-a facut cand nici nu se gandea la acest „plan”. Platind consumatia unui client la un fast food desi plata nu a fost una foarte mare gestul conteaza mult mai mult. Si cu fiecare ocazie ce se iveste tanara incearca sa faca un gest bun. Ba mai mult decat atat tanara intentioneaza sa-si faca un tatuaj cu chipul bunicii sale, lucrand chiar in domeniu.

Fiecare dintre noi are modul sau de a se exprima, de a-si arata trairile insa dincolo de asta sta carcaterul cel care dicteaza. Povestea tinerei este impresionanta caci varsta sa este si ea cu un cuvant greu; la doar 18 ani aceasta este un exemplu si aprecierea pentru ceea ce simte sa faca este dincolo de cuvinte.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *