Gusturi ciudate, bauturi ciudate

Gusturile nu se discuta si in timp se pot schimba. Iti dai seama mai tarziu ca ceea ce nu iti placea devine o placere sau contrariul. Insa cert este ca in unele cazuri se distinge ciudatenia de la bun inceput si poate doar curiozitatea te impinge la degustare sau nici macar.

Sucurile. O gama larga, acidulate sau nu, cu gusturi diverse insa care in marea majoritate se refera la continut de fructe. Ce ai spune insa de sucul cu gust de mancare? Ciudat, racoritor sau poate total dezgustator. Iata o lista a celor mai neobisnuite tipuri de sucuri.

Sucul cu gust de iaurt. In 2009 in Japonia s-a lansat Pepsi cu gust de iaurt. Poate ca pana la urma este si o idee sanatoasa, o strategie care sa aduca in prim plan si nevoia de lactate insa suna prea putin sanatos. Cum ar rezista stomacul sensibil o astfel de combinatie?

Sucul cu gust de bacon. Compania Jones Soda Company este cea care are placerea de a introduce gustul de sunca la aproape orice. A fost o provocare insa pentru a face un suc cu un astfel de gust. Recomandarea poate si ea hilara este consumul acestei bauturi la o masa cand se serveste curcan.

Sucul cu gust de telina. Cunoscuta ca fiind benefica pentru sanatate multi o consuma in mancaruri insa nu s-a gandit nimeni ca poate deveni un suc? Si nu este doar esenta sa ci acel gust specific care face de fapt intregul produs total ciudat. Cine stie insa daca teoria populara conform careia telina este buna de consum pentru barbati se dovedeste a fi la fel cand vine vorba de acest suc.

Suc cu gust de varza. Varza de Bruxelles este apreciata ca si tip de mancare insa cand vine vorba de suc ai putea crede ca este vorba de dieta impusa.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *