Hai sa amanetam

Traim in niste vremuri sumbre, in care nu ne mai ajung banii si serviciul bancar nu este foarte convenabil, neavand prea multe alternative la dispozitie adesea apelam la amanet. In zilele noastre Casele de Amanet accepta cam orice lucru de valoare care iti apartine si se poate lua un ban pe el, beneficiind de un imprumut instant pe termen scurt in valoarea produsului oferit.

Ce amanetam ?

www.casa-amanet.com accepta de la electronice, opere de arta, ceasuri, aur, argint (a caror valoare este estimata in gramaj), chiar si autoturisme daca situatia este grava si aveti nevoie de multi bani.

Evaluarea se face rapid si corect, iar dumneavoastra va primiti banii imediat.

Puteti afla valoarea produselor direct de acasa nefiind nevoie sa va deplasati pana la casa de amanet degeaba, contactand telefonic firma sau prin e-mail. Acestia evalueaza produsul la cel mai bun pret, iar daca gasiti in alta parte o oferta mai buna, acestia reevalueaza produsul si va pot oferi ei oferta cea mai avantajoasa.

Pe pagina lor avem si un calculator de credit, in care putem calcula pentru aur sau argint, dupa grame si karate, ce suma obtinem si ce dobanda se adauga la acea suma pe zi in care trebuie sa-i restituim.

Acestia au mai multe sedii in Bucuresti si in Alexandria, unde puteti merge pentru a va evalua produsul si a obtine o suma pe acesta.

Preturile oferite pe aur depind de pretul acestuia la bursa din ziua respectiva. Perioada minima de amanetare a unui produs fiind de 5 zile, iar cea maxima de 30 de zile aveti tot timpul sa platiti pentru a va redobandi produsul, iar daca se achita comisionul se poate prelungi contractul de cate ori este nevoie, fiindca nu exista un numar limitat de prelungiri ale contractului.

Ori de cate ori sunteti nevoiti sa amanetati un obiect, puteti apela la Casa de Amanet AGS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *