Idei de pardoseala

Ai de gand sa iti renovezi casa si vrei sa incepi cu inlocuirea pardoselii cu ceva mult mai prietenos cu mediul si cu intreaga infatisare a locuintei? Informeaza-te putin din ce ce urmeaza pentru a-ti forma o idee despre cum ai putea sa faci cel mai bine.

Locuinta eco-friendly

De exemplu, atunci cand vei alege placile pentru camera de baie, mergi pe mana unor placi mate mai degraba decat pentru unele lucioase. Acesta lucru ar trebui avut in vedere deoarece frica de a aluneca este mult mai mare daca vei alege varianta din urma. Daca iti doresti o pardoseala stralucitoare, aplica un strat de solutie anti-alunecare pe aceasta.

A dispune de o locuinta frumoasa si stilata fara a dauna in vreun fel mediul care ne inconjoara, este atat de bine nu? Cu abundenta de produse eco si bio de pe piata din ziua de azi, a te folosi de produse eco-friendly este o solutie ideala. Aceste produse sunt facute din materiale non-toxice, sustenabile si reciclate. Optiunile eco-friendly nu costa mult mai mult decat produsele normale. De fapt, iti ofera mai multe beneficii decat optiunile cu care erai obisnuit. Si de asemenea, te vei putea simti mandru ca nu vei mai periclita mediul in vreun fel. Pardoseala este cel mai bun loc de unde sa incepi sa te apuci de o reamenajare eco. Uite cateva idei.

Pluta

Pluta este obtinuta din cojirea scoartei unui anumit tip de copac, numit stejar de pluta. Poate fi obtinuta odata la 9 ani odata ce copacul devine matur, fara a-l ucide. Pluta care este folosita pentru pardoseala este reciclata, de vreme ce este cel mai folosita pentru procesul de imbuteliere a vinului.

Suberinul, o substanta ca ceara prezenta in tesuturile plutei, o face rezistenta la apa. Este de asemenea antimicrobiana, rezistenta la foc  si de asemenea asigura si o izolare termica grozava. Pardoseala din pluta este estetica si este disponibila in mai multe culori si stiluri. Este foarte rezistenta si dispune de o elasticitate naturala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *