Imbunatatirea increderii in sine

incredere in sine

incredere in sine

Nu-i asa ca vrei sa te simti din ce in ce mai increzator in tine? Vrei sa te simti capabil sa mergi oriunde ar fi, stiind ca esti o persoana grozava si minunata si care crede intr-adevar in ea. Vezi pe toata lumea ca face acest lucru-avansand plin de ei insisi-insa pentru tine, nu pare sa vina atat de natural ca la altii.

Se poate!

De fiecare data cand incerci sa actionezi mai cu incredere, gandurile tale par sa se sfarseasca in mai multa nesiguranta. Fiecare moment care trece este un moment pe care l-ai introdus mai mult si mai mult in ideea de nesiguranta si disperare.

Inceteaza cu aceste ganduri. Toata lumea devine nesigura pe sine la un moment dat, asa e viata. Insa a trai intr-o continua nesiguranta si incertitudine? Acest lucru se poate rezolva prin invatare. O schema de invatat si de repetat. Poti face mereu ceva in legatura cu acest lucru. De fapt, uite cateva lucruri care te-ar putea ajuta in acest demers.

Zambeste mai mult

Suna mai ciudat, nu-i asa? Cum ar putea ideea ca vei zambi mai mult sa-ti creasca incredere in tine? Este de fapt foarte simplu. Zambitul te face sa te simti mai bine. Iti pacaleste mintea in a fi mult mai fericita si mai deschisa. Atunci cand te simti bine, este mult mai probabil sa te si simti mai sigur pe tine si s crezi despre tine ca esti bun.

Asadar, prin imbuntatirea starii de spirit, iti vei imbunatati si increderea in tine. Vei deveni mult mai putin ingrijorat in legatura cu complexele si defectele tale. Vei deveni mult mai putin axat pe monologul cu tine insuti care iti face rau si mult mai absorbit  in aprecierea ideii de unde te afli in momentul de fata.

O parte din a fi increator in tine este a te cunoaste pe tine insuti, a sti cine esti si a ceea ce stii tu sa faci mai bine. O alta parte a increderii in tine este a cunoaste  si ceea ce nu faci atat de bine si imbunatatirea acestor lucruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *