Importanta planificarii transportului de la aeroport la hotel

O greseala pe care o fac de obicei toti calatorii, dar doar o singura data, tine de neplanificarea transportului de la aeroport la hotel si viceversa. Acestia ajung intr-o tara in curs de dezvoltare si plina de viata, in care turismul este la cote maxime si in care localnicii stiu exact cum sa profite de calatorii straini care ajung pentru prima data in tara lor. Tu, calatorul uimit si inca confuz de fusul orar, ajuns la terminalul de sosiri, plin de bagaje si cu mintea in toate partile, te regasesti imediat acostat de o multime de binevoitori care vor sa te ajute cu bagajele.

Zeci de soferi de taxi se ofera sa te duca pana si in cel mai indepartat loc din orasul in care ai ajuns si alte cateva sute de persoane sunt in situatia ta, de asemenea. Ce este de facut in aceasta situatie? Fie alegi sa mergi cu cel mai costisitor serviciu de transport care iti este oferit pentru a fi in siguranta si pentru a ajunge din prima unde este necesar, fie te vei regasi mai tarziu intr-un autobuz local plin de oameni cu tot felul de bagaje dupa ei si chiar cu animale de companie.

Insa, lucrul cel mai bun pe care se putea sa il faci inainte de a ajunge in respectiva tara, sa zicem Anglia, ar fi fost sa apelezi la serviciile de transport de la aeroport la hotel si prin toata tara oferite de o firma de transporturi ca 365airporttransfers.co.uk. Cel mai intelept este a organiza si a vedea sigur cine se va ocupa de transportul tau in tara in care vei ajunge chiar inainte de a sosi acolo. Exista companii de transport din aeroport cu reputatie care pot fi de asemenea utile in cazul in care iti este imposibil sa te ocupi de organizarea cazarii si a acomodarii in tara de destinatie.

Oricum, o persoana care isi doreste sa se ocupe de aceste lucruri inca din timp, trebuie sa fie constienta de alegerile pe care le va face. Nu trebuie nici sa gasesti ceva foarte scump si nici foarte ieftin. Fiecare firma de transporturi din aeroport are oferte bune de luat in considerare, in functie de preferintele clientului. Nu este atat de intelept sa te bazezi totusi pe transportul public intr-o tara aflata in curs de dezvoltare, pentru ca mereu poate sa fie inselator.

Calatorii trebuie sa tina minte ca este nevoie de o atitudine diferita si de o gandire mai altfel atunci cand pleaca pe continente si tari straine cu diferite medii socio-economice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *