In asteptarea concediului

Cu gandul la concediu ajungi sa nu mai ai aceeasi performanta la serviciu. Mai rau, pentru cei care nu au un concediu stabilit se ajunge la punctul in care timpul liber este ideal insa de neatins. Este cert ca din cand in cand avem nevoie de concediu, de un timp echilibrat, pentru a putea face fata provocarilor din fiecare zi.

Te regasesti in asteptarea concediului cand:

  1. Dimineata inseamna un chin. Nici nu realizezi cand au trecut orele, te trezesti obosit si ca tot vorbeam de trezit de fapt parca nici nu te-ai mai trezi. Amani si amani alarma pana cand nu mai poti si esti pe ultima suta de metri cu plecatul la munca.
  2. Ajungi la serviciu ca si cand ai urca un munte, deja obosit pana cand sa te apuci de munca. A, aceea era cheia de la casa nu de la birou.
  3. Toata lumea in jurul tau isi planifica un concediu si pe tine asta te deprima.
  4. Iti cauti de munca cu ghilimele de rigoare caci deja stii toate postarile din minut in minut pe conturile de socializare.
  5. Ce zi este astazi? Nici nu mai stii caci toate sunt la fel insa vinerea parca iti mai creste din moral caci vine weekend-ul.
  6. Cauti prin dulap toate hainele de vara si inflorate, hainele care iti aduc aminte de concediu. Insa nici ca ai putea sa le porti la birou. Pacat.
  7. Nu mai ai chef de nimic si ceea ce faci parca te transforma intr-un robotel. Stii ce se spune despre cei care nu au pasiune in munca? Ca nu le iese niciun plan.

Si nu in cele din urma incepi sa pierzi noptile, sa iesi la terase si sa exploatezi la maximum timpul liber din nevoia de a evada din ceea ce deja s-a transformat in rutina. Asa ca meriti un concediu!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *