In avion- ce pretentii poti avea

Calatoria cu avionul este cea mai sigura. Mai mult decat atat este cea care poate dura multe ore. Asa ca in numele confortului ti-ai dori sai ai parte de servicii complete. Imagineaza-ti ce inseamna sa calatoresti ore bune.

Cand esti in avion poti cere anumite lucruri si acestea ar putea fi despre:

  1. Servetele pentru igienizare. Sau orice tip de servetele, cu siguranta ca trebuie sa existe la bord si asa ceva. Poate fi vorba de o urgenta insa poate fi vorba si de simpla nevoie de a igieniza anumite parti ale locului pe care il ocupi.
  2. Sa vizitezi aeronava. Posibil? Doar cand nu este deja pornit zborul. Poti ajunge si in cabina pilotilor, asta la cerere si daca se poate. Sa nu uitam ca este un loc privat si practic locul de desfasurare a muncii. In orice caz, ai putea cere asta.
  3. Sa iti supravegheze copilul. Nu poti spune ca vei dori sa dormi si in tot acest rastimp iti doresti ca cineva sa aiba grija de cel mic. Insa pentru cateva clipe cat vei folosi toaleta, caci ce altceva poti face in avion, ai sansa de a cere unui insotitor de zbor sa faca asta pentru tine.
  4. Schimbarea locurilor se poate face efectiv si intre calatori insa cand sunt bariere lingvistice spre exemplu poti cere insotitorului de zbor sa te ajute. Pot fi locuri libere sau doar posibilitatea de a schimba un loc cu cineva sau chiar cu unul care are aceeasi intentie. Insotitorul de zbor stie mai bine.
  5. Apa. Pentru unele zboruri anumite servicii sunt gratuite asa ca o sticla de apa ar putea sa nu te coste. In orice caz poti cere reumplerea acesteia.
  6. Mancare. Desigur, cu exceptia de zboruri low cost poti cere meniul pe care il au la dispozitie. Pentru celelalte tipuri de zbor exista totusi contra cost si gustari de tot felul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *