In lumea placerilor, in lumea SexShop-Deluxe

Daca iti vei intreba parintii sau mai rau, bunicii, despre viata intima, fie nu iti vor raspunde curiozitatilor pe care le ai fie iti vor spune cu subinteles. Ei inca sunt acea generatie care considera totul tabu, care nu vorbesc direct si se feresc de anumite afirmatii. Insa clar este ca toata lumea stie cu ce se mananca.

Exista o diferenta intre generatii si chiar una destul de mare pe care nu o putem nega. Dar sa nu crezi ca doar pentru ca inca se considera pudici ei nu stiu despre vibratoare si jucarii intime pentru adulti. Pentru ca daca ne uitam in trecut in istoria vibratoarelor spre exemplu descoperim ca au cunoscut o traiectorie lunga si ca au fost create cu mult inainte decat am fi crezut. Au trecut epoci si epoci, au trecut de la o forma primitiva la una cat mai jucausa si atractiva, au trecut de la statutul de ajutor pentru anxietate – asa erau considerate, o forma de tratament- la cel de joca in doi, pur si simplu. Adica acum nici nu trebuie sa ai motive sa le incerci, poate doar curiozitatea nebuneasca.

Ce s-a schimbat? Privind spre exemplu la SexShop-Deluxe ne dam seama ca actula suntem parca mai indrazneti. Pentru ca diversitatea de jucarii face sa ne dam seama ce diversitate exista in cerere, nu-i asa? Exista atat de multe tipuri de vibratoare incat ai crede ca lumea sta sa isi ocupe timpul numai cu viata intima. Nici chiar asa insa cert este ca am ajuns in punctul in care este o piata deschisa, extrovertita. Sunt jucarii pentru cei incepatori, pentru cei pasionali, pentru cei cu probleme, un soi de blocaj emotional si asa mai departe. Si daca esti fantezist modern atunci tot aici gasesti si acele jucarii de tip high tech care incanta.

Avem de toate si, se pare, avem si cine sa foloseasca toate acestea. Poate ca tot cu pudoarea de a nu spune insa cu certitudinea de a cumpara, cea care de altfel ne si demonstreaza interesul major pentru acest domeniu. Poate ca prietena ta chiar si cea mai buna nu iti va spune ca va folosi o jucarie in doi; poate ca nu iti va spune nici prietenul tau insa isi va dori. Asa ca totul porneste de la tine, de la cum accepti aceasta situatie. Oricum, in varianta moderna exista sansa de a cumpara online fara a ti se dezvalui identitatea. Deci, te tenteaza?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *