Informatii la cald despre tehnologie

CEO-ul Apple Tim Cook sustine faptul ca a sa companie lucreaza indeaproape cu guvernul Marii Britanii in legatura cu criptarea. Au existat probleme si preocupari legate de faptul ca guvernul poate dori sa interzica cu putere criptarile, insa Cook spune ca el nu isi face griji legat de acest aspect.

Pandora va dobandi bunuri cheie din serviciul de streaming muzical Rdio pentru 75 milioane de dolari. Rdio va incheia afacerile ca parte a acestei intelegeri.

Facebook planuieste sa foloseasca o tehnologie experimentala de la Raytheon in urmatoarele teste aeriene. Depozitul FCC a fost prezentat de catre FLC Tech, o filiala care a fost creata de Facebook pentru initiativele sale Lab Connectivity, care implica utilizarea de drone pentru a oferi acces la internet in unele parti deservite ale lumii.

Oficiul Federal de Cartel al Germaniei a lansat o investigatie in aranjamentele Apple cu Amazon pentru a cumpara audiobook-uri. Va avea legatura cu felul in care audiobook-urile pot fi cumparate prin aplicatia Amazon Audible.

Twitter testeaza o noua modalitate pentru a face oamenii sa se implice mai mult in tweeturi: reactiile Emoji. Compania a trecut de curand de la stelute la inimioare si acum emoji ar putea sa intre si ele in schema.

Apple se pare ca ia 94% din profit din cadrul intregii industriei a smartphone-urilor. Asta provine de la un procent de 13,5% din smartphone-urile expediate la nivel global.

Colectivul hacker Anonymous a declarat razboi in fata ISIS. Acesta isi doreste sa se foloseasca de tehnicile de hackuire pentru a rani activitatea gruparii teroriste.

Compania chineza de tehnologie Huawei a lansat doua noi baterii care se pot incarca incredibil de repede. Una dintre acestea poate fi incarcata pana la 68% in doar doua minute.

Google a dezvoltat o noua versiune a Google Glass care nu dispune de un ecran. Acest dispozitiv sport se bazeaza doar pe partea audio si nu si pe cea video.

Doi fosti angajati ai Apple au criticat compania intr-un articol comun in care activitatea acesteia de proiecte de distrugere. Don Norman si Bruce Tognazzini sustin faptul ca Apple se indeparteaza de ghidurile sale initiale in ale designului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *