Infrumusetarea subratului

Pentru ca este aproape vara si pentru ca purtam aproape totul fara maneci ar trebui sa ne preocupam mai mult de subratele noastre. Nu numai ca ne va ajuta sa ne simtim mai bine in pielea noastra, dar de asemenea ne vom simti si mai fresh si increzatoare in sine. Este valabil si pentru unii barbati, de asemenea.

Problema subratelor vara

Subratele sunt niste zone mai ascunse ale corpului, mai ales atunci cand ne decidem sa purtam haine inchise si care ne acopera in totalitate bratele, insa daca ne dorim sa purtam o rochie draguta fara maneci la o nunta sau la o petrecere, ar trebui sa le facem si pe ele frumoase pentru a ne simti fresh mereu.

Cu toatele stim acel sentiment de cand ne pregatim pentru prima epilare la subrat pentru vara si realizam ca subratele sunt cu mult mai stufoase decat ne aminteam noi. De indata, bratele ne sunt lipite strans de corp si manecile scurte sunt trase mai jos in speranta sa mai ascundem cate ceva. Am putea sa ne ascundem un timp, sa tragem de timp, dar nu putem ascunde acest lucru in permanenta.

Epilare cu ceara

Decolorarea subratelor este cateodata doar pentru firele de par mici si subtiri ale unor posesoare care nu trebuie sa se ingrijoreze ca s-ar vedea ceva atunci cand ridica mainile. Insa, o epilare profesionala la salon este cea mai buna solutie de a scapa de firele de par inchise pentru mult mai mult timp. O asemenea epilare ar trebui sa clarifice si sa rezolve problema pentru atunci cand iti doresti sa dai hive-five cu cineva sau cand iti doresti sa porti ceva fara maneci.

Exfoliaza zona subratelor

Exfolierea este importanta pentru intreg corpul tau, de vreme ce te scapa de pielea moarta-care este una dintre multele cauze ale colorarii subratelor. Foloseste o piatra ponce mai usoara si un exfoliant care contine acid lactic de fiecare data cand faci dus si iti vei aduce inapoi subratele in functiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.