Intalniri nereusite

Atunci cand esti in cautare de idei de intalniri romantice prin intermediul online-ului, cauti de obicei cele mai bune idei sau cele mai inedite idei de intalniri, insa stii care sunt cele mai urate idei de intalniri de care ai auzit vreodata? Prima intalnire, in mod special, este o oportunitate grozava de a-i arata cine esti si de a-i da o sansa sa iti vada calitatile.

In functie de unde veti merge, partenerul tau de intalnire se poate sa fie super romantic sau super plictistor. Ultimul lucru pe care ti l-ai dori ar fi sa iti strici buna dispozitie si intreaga intalnire. Daca vrei sa eviti o intalnire de cosmar, tine-te departe de urmatoarele intalniri nereusite.

Vizita la muzeu

Imi place sa ma plimb si sa hoinaresc prin muzee, insa aceasta activitate este in mod esential nu potrivita pentru o intalnire. Masi intai de toate, pentru ca nu vei avea suficient timp  de a vorbi unul cu celalalt. In al doilea rand, pentru ca muzeele sunt de obicei foarte aglomerate. Daca iti doresti sa vizitezi un muzeu, invita-ti prietenii sa mearga cu tine. Exista posibilitatea ca intalnirea ta sa nu fie atat de plictisitoare.

Intalnire la film

Intalnirea din cadrul unei seri la film poate fi cea mai populara idee de intalnire nereusita din toate timpurile. Ideea de intalnire este perfecta pentru acele cupluri care sunt impreuna de foarte multi ani si nu vor sa vorbeasca la intalnire unul cu celalalt.

Chiar asa, trebuie sa stai tacut timp de cel putin 2 ore si cu privirea la un ecran mare urmarind actiunea din film. Clar ca nu vei avea oportunitatea de a ajunge sa te cunosti prea bine cu partenerul de intalnire.

Intalnire la sala

In timp ce a face exercitii la sala impreuna cu partenerul te poate ajuta sa-ti cresti masa musculara, iti imbunatateste circulatia sangelui si te ajuta cu inima, a-ti da o intalnire la sala poate suna putin ciudat. Amandoi veti ajunge in cele din urma sa fiti obositi, transpirati si fara chef de vorba prea mult. Asadar, nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.