Invitatie la nou- un nou blog, o noua poveste

In zilele noastre sa ai un blog este cat se poate de banal. Pentru ca acesta este o noua forma de comunicare, de transmitere a informatiilor. Perceput in forma sa clasica ca fiind o maniera de a tine un jurnal online un blog este util pentru ca oricum din orice poveste inveti ceva nou. Si este si cazul blogului tiganu.eu.

In primul rand acest blog nu este cel de tipul clasic cand ce tine de partea personala devine parte din interesul sau. Este vorba de dorinta de informare insa cu accent pe ceea ce inseamna nou, stiri si nu numai. Iti formeaza o opinie, vine cu necesarul de transmitere a unui punct de vedere, lasand totodata publicul sau sa decida in ce masura merita sau nu un subiect sa fie trecut in revista si luat in seama.

Cum spuneam, un blog diferit de ceea ce inseamna partea clasica. Este de fapt axat pe studii, pe teorii noi, pe descoperiri si ce tine atat de util cat si de influenta moderna. In mod concret ai ce invata de aici. Spre exemplu dezbateri s-au tot facut in ceea ce priveste mahmureala si cum scapi de ea insa este recent descoperirea tine de faptul ca lamaia ajuta. Sau, cum pot cei care au un complex in ceea ce priveste aspectul fizic sa schimbe acest lucru, pe moment. Despre raceli si obiceiuri mai putin sanatoase, despre pastila minune descoperita ce va deveni in curand un tratament pentru frumusete vei gasi aici o sumedenie de articole interesante.

Mai mult decat atat, se defineste prin simplism. Asta ar putea fi atat in beneficiul cititorului pentru ca indiferent de nivel se va transmite informatia si se va recepta asa cum trebuie si cand vine vorba de imaginea blogului in sine se demonstreaza ca prin simplitate isi demonstreaza interesul pentru continut.

 

Comentariile sunt închise.