Joburi in pijamale

Ceea ce urmeaza aici este grozav pentru oamenii carora le pace sa calatoreasca si sa isi petreaca zilele intregi imbracati in halate pufoase de hotel. Principalele lanturi hoteliere importante din toata lumea, inclusiv rezorturile de lux din lume, angajeaza  armate intregi de agenti sub acoperire pentru a sta in cadrul hotelurilor acestora si sa claseze tot ce se intampla acolo (servicii), de la serviciile oferite de receptia hotelului si pana la cat de confortabile sunt lenjeriile din camerele de hotel.

Pentru a fi angajat ca mistery shopper pentru hoteluri, te ajuta sa ai cativa ani de experienta in administratie  sau in domeniul ospitalitatii, sa ai un gust excelent si un fler pentru a fi dramatic. Mistery shopperii sunt deseori rugati sa joace rolul unor oaspeti cu probleme, ca si o femeie care reuseste sa sparga TV-ul din camera, sa infunde toaleta sau sa traga alarma de fum in doar 20 de minute de la cazarea ei in hotel.

Acesti mistery shopperi din cadrul unui hotel sunt rugati sa calatoreasca timp de 42 de saptamani  din an si le este platit si transportul. Clientul in cauza asigura o lista de verificat cu sute de lucruri pe care acesti agenti sub acoperire sa le verifice si claseze si sa ofere mai apoi un feedback detaliat despre toate aceste situatii care se pot intampla intr-un hotel.

A fi model de catalog poate fi foarte dragut si destul de confortabil sa stii, mai ales daca este vorba despre a poza pentru un catalog de pijamale sau de lenjerie sexy pentru noapte. Nu oricine se potriveste in catalogul Victoria’s Secret de exemplu, insa mai multa lume ar putea avea acces la un job in cadrul modellingului de haine comode de noapte de la diferite branduri nationale sau internationale.

Cea mai buna cale de a ajunge in paginile unui catalog  este de a semna cu o agentie de modelling in prima instanta. Poti merge la mai multe agetii de modele locale in persoana sau poti aplica online in cadrul unor firme cu reputatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *