Lady Gaga si moda

Lady Gaga este una din cele mai controversate artiste din toate timpurile. Gaga isi dovedeste talentul pe care il are atunci cand ne canta sau danseaza, insa se pare ca artista nu este multumita doar cu atat. Starul celebru doreste sa socheze de fiecare data cu tinutele pe care le poarta, care par a fi scoase din alta lume. Sincer, nu poti sa nu te abtii sa te intrebi daca femeia e putin coo-coo.

Care sunt cele mai ciudate outfituri ale lui Lady Gaga?

Bloody Red Lace Dress. Aceasta rochie este una din multele tinute ale lui Gaga care nu poate fi uitata cu una cu doua. Starul a purtat rochia in anul 2009 la Premiile MTV, cand si-a acceptat premiul, inmanat de catre rapperul Eminem.

Meat Dress- celebra rochie de carne fost purtata in anul 2010 in timpul MTV VMA. In ciuda faptului ca a fost intens criticate de grupurile care apara protectia animalelor, rochia ciudata a fost considerata a fi moda anului 2010.

Bubble Machine Dress este una din cele mai controversate si mai ciudate tinute marca Lady Gaga, care a purta o masina de facut baloane in Londra, care lasa o carare de bule in urma sa.

Hello Kitty Outfit. Lady Gaga a demonstrat tuturor ca poate purta absolut orice e ciudat, insa pentru a-si intregi ”colectia”, Gaga a purtat o rochie Hello Kitty. Nu e o rochie Hello Kitty normala, ci una care a sarbatorit aniversarea a 35 de ani a caracterelor. Rochia a fost plina de jucarii de plus din cap pana in picioare, inclusiv pantofii si cureaua.

See Through Nun Outfit. Pentru a arunca mintile tuturor in aer, Lady Gaga a purtat o tinuta transparenta realizata din cauciuc, pe care a asortat-o cu vesminte de calugarita. Aceasta tinuta a dat nastere a numeroase discutii controversate, insa nimanui nu-i pasa, doarece acesta este stilul normal al artistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *