Legatura intre implantul de par si viata sociala. Afla mai multe informatii in acest articol

implantul de par realizat la clinica dr felix hair implant

Ai inceput sa te obisnuiesti cu pierderea parului. Te-ai resemnat, insa nici viata sociala nu mai ai. Crezi ca nu iti vca lipsi tare mult, dar, de fapt, realitatea este alta. In cazul in care nu stiai, nu esti singurul/singura intr-o astfel de situatie. Cei care sufera din lipsa parului cunosc foarte bine acest scenariu, chiar daca in prima faza nu il accepta sau nu isi dau seama de astfel de schimbari produse.

Pentru unii este o legatura nebanuita, insa pierderea parului, alopecia este asociata automat si cu o stima scazuta de sine si cu izolarea sociala. Persoana in cauza sufera din pricina acestor lucruri. Ori chiar daca incearca sa isi gestioneze foarte bine starile cu privire la aceasta problema medicala si estetica, nu reusesc in privinta efectelor cumulate. Este de inteles de ce, pentru ca persoana in cauza se imbarbateaza singura, insa cand iese pe strada si priviri curioase atrag atentia ca un magnet asupra problemei, lucrurile se schimba. Afla mai multe informatii in acest articol.

Te pierzi pe tine, te izolezi, crezi ca asta este solutia

Solutia nu este sa nu arati ca te confrunti cu o problema de ordin estetic, ci sa o confrunti. Stii cum se spune, sa te lupti cu o frica presupune sa infrunti situatia, altfel nu scapi de ea. Similar, cand ai aceasta problema cu alopecia, trebuie sa ti-o asumi. Sunt nume mari din showbizul romanesc care au apelat la proceduri de redobandire a podoabei capilare. Au optat pentru operatie de implant de par si se bucura acum de rezultate.

Cei de la clinica bucuresteana Dr. Felix Hair Implant sunt specialisti pe aceasta nisa, vorbim despre cei care opereaza folosind exclusiv metoda Q-FUE. Aceasta presupune recoltarea foliculilor fir cu fir, pentru ca mai apoi sa fie implantati la fel, fir cu fir, in zonele cu probleme. Tot acest efort va fi insa rasplatit, intrucat dupa ce parul incepe sa creasca, va fi uniform si efectul este unul natural.

Ce te retine sa faci aceasta schimbare?

Puterea deciziei face diferenta. Asadar, daca te-ai convins ca este cazul sa faci aceasta schimbare, ai castigat puterea de a decide cum vei arata in viitorul apropiat. Desigur, neincrederea, teama si uneori poate investitia in sine, nevoia de un buget anume pot fi piedici sau amanari in a lua aceasta decizie. Afla despre Dr. Felix Hair Implant, clinica in cadrul careia poti opta pentru acest tip de interventie, cu plata in rate de asemenea.

In prima faza poti opta pentru o consultatie, care este gratuita. Indiferent daca esti sau nu in tara, poti cere o consultatie online, gratuita. Te va lamuri cu privire la planul de actiune in cazul tau. Afla tot ce te intereseaza, exclude elementul surpriza si vei constata ca esti mai increzator/increzatoare ca oricand despre schimbarea la care visezi.

Nu poti intoarce timpul, dar in mod sigur poti redobandi aspectul parului tau. Afla mai multe din pagina oficiala a clinicii.

Contact:

client@drfelix.ro

0720254368

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *