Mai aproape de natura – ce tip de cazare iti ofera o experienta autentica

Cu totii ne dorim noi experiente, sa gasim locatii interesante si sa exploram noi optiuni. In concret, este mai greu sa faci si efortul acesta. Desigur, confortul este cel care defineste o calatorie placuta, o vacanta. Insa cand esti mai aproape de natura, ai parte de un altfel de lux. O forma de turism reinventat si o altfel de cazare se refera la conceptul de kub. Va deveni din ce in ce mai popular si iata de ce.

Se aseamana cu campingul

Cine nu a fost cel putin o data in camping, practic nu a trait aventura adevarata. De fapt se poate spune ca este camping modern. Se numeste kub, este ca o casuta din lemn, insa la standarde inalte, moderne. Un loc primitor care te cucereste din prima. La toate acestea se adauga faptul ca schimbi locatia. Un hotel este ca si un mod comod insa impersonal de a trai o aventura, o experienta. In loc de acest plan, fii parte din natura, fii in mijlocul actiunii si prefera sa te cazezi intr-o casuta de tip kub. Daca ti-a starnit curiozitatea, pentru detalii vezi site-ul rentakub.com.

Un sejur in inima naturii

Kub-ul, o constructie compacta, ofera confort mai mult decat ai crede. Amplasat intr-o zona de interes, alaturi de alte constructii similare, este menit sa ofere o experienta autentica, in inima naturii. Pentru ca pana la urma o vacanta despre asta trebuie sa fie, despre libertate, deconectare, despre a uita reguli si restrictii. Te simti mai liber si asta iti o forta incredibila. Daca nu poti sa intelegi conceptul, atunci gandeste-te la un moment stanjenitor cand a trebuit sa dai ochii cu tipa de la receptia hotelului. Poate ca era ultimul lucru dorit, dar  nu aveai cum sa te sustragi. Asadar, data viitoare, tot ce iti poti dori este sa te dezici de astfel de situatii, sa fii in control total asupra confortului tau.

Exploreaza lumea

Kub-ul a fost creat pentru ca turstii sa se simta bine intr-un mediu placut, fie intr-o zona turistica, fie el chiar si urban. Multi au o idee gresita despre cum se defineste o vacanta, despre costuri si ce resurse sunt necesare pentru o astfel de deplasare. Ei bine, kub-ul ar putea sa schimbe concepte, sa fie cu mult mai accesibil si sa ofere o altfel de cazare. Pentru mai multe informatii in acest sens ai putea sa cercetezi site-ul lor, rentakub.com.

Mai mult decat atat, dincolo de experienta pe care un turist o poate avea, kub-ul poate fi si o afacere. Pentru cei care detin un teren, exploatarea lui cu kub-uri poate fi ideea profitabila. Exista chiar si o retea in acest sens, proiecte deja testate ce se pot adopta.

Intr-o concluzie, vremurile moderne aduc schimbari. Se pare ca si cand vine vorba de turism lucrurile se schimba. Nu se pune problema ca nu vor mai exista hoteluri, insa se poate observa ca piata are nevoie de ceva nou, iar acel ceva nou, inedit si care tine cont si de confort poate fi cazarea in kub.

 

Comentariile sunt închise.