Mai renunta la haine!

Nu este vorba ca ar fi venit vara si ar mai trebui sa renuntam la hainele de pe noi. Departe de mine acest gand, cu toate ca parca in unele zile caniculare, mai imi vine sa imi dau jos pana si tricoul pe care il am la mine cand merg la plimbare. Nu este vorba nici de hainele de care scapam atunci cand mergem la plaja, la mare sau la piscina.

Este vorba totusi de hainele mai vechi si de care nu mai avem nevoie, hainele din garderoba noastra de care ne putem scapa fara nici o problema. Asadar, de ce ar trebui sa scapam de unele haine?

Avem prea multe piese vestimentare in dulapuri

Chiar avem nevoie de toate acele 20 de rochii pe care le tinem pe umerase in dulap? Nu este ciudat ca un raspuns din partea unei femei sa fie „nu” hotarat, insa chiar este nevoie cateodata sa mai renuntam la ce avem vechi, sa donam sau sa le dam foc pur si simplu.

Avem nevoie asadar de 20 de rochii, 15 perechi de blugi, 10 pulovere, 7 topuri si 8 fuste? De vreme ce a avea o garderoba mare te poate scoate din incurcatura in orice moment, plus ca poti sa mai dai si la prietene sau surori imprumut, a avea multe haine prezinta de asemenea si multe dezavantaje. Mai intai de toate, hainele sunt uneori o risipa de spatiu si de bani.

Acest lucru ar putea fi sugerat chiar si mai bine de catre un barbat. In al doilea rand, tii la tine in dulap tone de haine pe care nici macar nu le porti si pe care altcineva le-ar putea purta cu placere. Fa ordine, evacueaza, daruieste si doneaza hainele tale ce nu iti mai trebuie, asadar.

Nu iti mai urmezi pasiunile

Daca nu mai mergi la inot  sau daca nu mai alergi si ai o multime de echipamente pentru aceste pasiuni ale tale, atunci renunta la ele si da-le altor persoane care mai fac asa ceva. Chiar daca tu crezi ca le vei folosi mai tarziu in viata sau vor ramane copiilor copiilor tai, aceste haine au si ele totusi o poveste si o durata de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *