Manequeen mi-a oferit un salariu de peste 2.500$ si bonusuri motivante

Carei femei nu ii place sa aiba cat mai multi bani, pentru a-si cumpara cat mai multe lucruri? Toata lumea stie ca femeile adora shopping-ul, nu este nicio noutate. Totodata, nimeni nu ne condamna pentru asta, ba din contra, s-au creat joburi care sa sustina aceasta iubire fata de cumparaturi. Manequeen imi ofera jobul potrivit pentru pasiunea mea – cumparaturile, zi de zi si orice imi face cu ochiul devine al meu in urmatoarea secunda, pentru ca imi permit. Este frumos sa stiu ca am un job stabil si de viitor care imi asigura toate aceste lucruri neconditionat.

Este bine cunoscut domeniul videochat Bucuresti, insa este foarte important sa fie cunoscute si cele mai bune studiouri din acest domeniu, pentru a avea o cariera ca la carte. Tocmai de aceea a aparut Manequeen, ca o constientizare pentru toate femeile care vor sa isi depaseasca situatia si conditia si sa devina modele de videochat de succes cu castiguri grandioase. Manequeen dispune de o experienta de peste 4 ani in domeniu, ceea ce inseamna ca stie toate necesitatile pe care o femeie le are si le poate indeplini in cel mai profesionist mod.

Cel putin cand vine vorba de mine, pot spune ca sunt intru totul multumita de acest studio de videochat. De la inceput am fost inteleasa si sustinuta de echipa Manequeen, care m-a ajutat cu training-ul, serviciile de make-up si coafura, atitudinea in fata camerei, sfaturi vestimentare si tot ce aveam eu nevoie.

Profitand de aceste lucruri si de cele mai bune conditii de munca din tara, eu ma pot lauda cu castiguri de peste 2.000 de dolari lunar, care ma implinesc si imi asigura viitorul. De fiecare data cand depasesc castigurile lunare, Manequeen ma premiaza cu bonusuri care constau in rochii Poema, pantofi si genti Musette, bijuterii Swarowski sau iesiri la cele mai selecte saloane de infrumusetare si relaxare din Bucuresti.

Mi-am gasit linistea si fericirea in acest studio de videochat, nimic nu imi lipseste. Am scapat de tot stresul unui job foarte greu, cu ore incarcate si platit foarte prost. Manequeen mi-a aratat ca merit mult mai mult, pentru ca sunt femeie si trebuie sa fiu apreciata pentru ceea ce sunt. Nu am cuvinte sa multumesc acestui studio de videochat pentru tot ce a facut pentru mine. Multumesc, Manequeen!

Un comentariu:

  1. Daca lucrezi ca model de videochat iti poti permite foarte multe lucruri fapt pentru care daca ai lucra in alt domeniu abia daca ti-ar ajunge bani de chirie si de intretinere cu salarile din Romania.

Comentariile nu sunt permise.