Mici daruri pentru barbati pasionati

Baietii si jucariile lor. Acestia sunt si vor fi mereu pasionati si le vor placea tot felul de gadgeturi si ce va mai aparea nou in lumea tehnologiei pentru a-si satisface pofta de jocuri, de evolutie si de timp petrecut in lumea moderna. O lampa buna de citit pe timp de noapte, un cutter multitask, un aparat de ras electronic, un radio pentru dus, un incarcator pentru calatorii, un cantar electronic usor si portabil sau un simplu ceas cu alarma care sa il trezeasca-sunt printre cele mai utile si practice idei de cadouri ce ar putea fi facute unui barbat pasionat de gadgeturi diverse.

Idei de cadouri

Acestea sunt niste itemuri electronice tipice pentru niste barbati pretentiosi sau iubitori de tot ce-i nou si nu numai ca ii va face sa arate mai bine, dar le va da un aer cool si hotarat, de oameni seriosi. Mai mult de atat, aceste lucruri nu costa foarte mult si pot fi regasite in magazinele online sau fizice la preturi sub un milion  si cinzeci de lei.

Cutia cu praline

Cine spune ca numai noua, femeilor, ne place ciocolata si dulciurile? Din cate imi dau seama, si barbatilor le place la fel de mult iar iubitul meu nu face exceptie de la regula. Si, asa cum se mai spune, dragostea trece prin stomac, asadar un barbat va iubi o cutie buna cu praline care sa il indulceasca si sa il incante peste masura. Ia-i dulciuri de la brandul sau favorit si il vei vedea devorandu-le ca un copil mic de indata ce le va primi.

Felicitari

In aceste zile, a trimite felicitari frumoase a scazut semnificativ si totusi, acestea pot fi cele mai frumoase lucruri cadou ce pot fi cumparate mult mai ieftin decat orice altceva. Acestea pot fi alaturate cutiei cu praline sau ciocolatii in cauza si pot crea un efect si mai wow barbatului iubit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *