MyBehavior

Aplicatia MyBehavior monitorizeaza alergarile, mersul si statul cu telefonul in mana setata pe aceasta aplicatie, cu ajutorul accelerometrului si a GPS-ului. Se foloseste de aceste fisiere cu algoritmii sai pentru a genera sugestii pe care poate ar fi bine sa le urmezi. De exemplu, daca vei merge pe jos cateva zile din saptamana si vei merge la sala de fitness doar o data pe saptamana, aplicatia aceasta va incerca sa te faca sa urmezi aceste lucruri, spunandu-ti cate  calorii ai ars facand asta si notand de cate ori ai mers sau ai fost la sala in ultima saptamana, cu toate ca te va sfatui sa mergi mai des.

Daca stai la birou timp de cel putin 6 ore in fiecare zi, iti va putea sugera sa faci o plimbare scurta de cateva minute de mers in fiecare ora de munca, de asemenea, si iti va spune cate calorii ai mai ars facand aceste lucruri. Pentru a vedea de mancare, utilizatorii pot face o poza cu ceea ce mananca si sa o incarce pe serverul MyBehavior astfel ca un grup de angajati ai Amazon Mechanical Turk sa poata eticheta (dintr-o lista de mancaruri mai multe selectate de catre utilizatorii aplicatie de mobil MyFitnessPal) si sa determine, in medie, cat de multe calorii are acea mancare, impreuna cu similaritatile cu alte alimente pe care le-ai consumat recent.

Aplicatia aceasta se poate folosi de diferite informatii pentru a oferi sugestii de alte mancaruri pe care le-ai putea consuma. De exemplu, daca mananci foarte mult de la Mac, aplicatia iti va putea sugera sa le eviti si sa le inlocuiesti cu altceva ce ti-ar placea sa consumi (mancaruri de pui, poate) si ar constitui niste optiuni mai bune de alimentatie.

Aplicatia MyBehavior iti ia in considerare activitatea si mesele zilnice din ultima saptamana. Cercetatorii cred ca aceste lucruri constau in destula istorie cu privire la rutina unei persoane, in timp ce va fi si capabila sa se adapteze cu schimbarile pe care le-ai putea face si oferindu-ti sugestii noi de alimentatie drept rezultat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *