Navigatia bazata pe gesturi Amazon Fire Smartphone

Amazon Fire SmartphoneDupa ce iesi din ecranul de blocare, utilizatorii vad o grila de aplicatii care este tipica pentru dispozitivele Android. Apasand un buton fizic de deasupra dispozitivului, poti schimba printre perspectiva actuala sau o vedere carusel care iti permite sa mergi prin harti, calendar si alte caracteristici.

Caruselul este o perspectiva buna, permitand interfatei de utilizator sa fie inlaturata in asa fel incat utilizatorul sa poata descoperi continutul pe care il vrea.

Glisand telefonul in stanga, un panou apare cu caracteristici de utilitate, cum sunt aplicatiile, hartile si asa mai departe. Glisand in dreapta vei vedea mai mult continut personalizat, cum ar fi vremea locala, intalnirile viitoare si cele mai recente mesaje text.

Abilitatea de a misca dispozitivul intr-o parte sau alta pentru a dezvalui informatii functioneaza foarte bine si adauga telefonului Amazon o viziune de a folosi mai usor ceea ce vor utilizatorii fara sa incerce din greu.

Acelasi lucru poate fi spus despre citirea continutului de pe web. In timp ce viziteaza website-ul Mashable, glisand in dreapta afiseaza diferite sectiune. Cand vrei sa citesti o stire, te opresti si indrepti telefonul, iar acesta incepe sa faca scroll automat. Cand ajungi la un paragraf pe care vrei sa-l citesti, tii ecranul drept si acest se opreste, poti de asemenea sa folosesti degetul pentru a opri scrolling-ul.

Desigur, aceasta nu este o caracteristica noua pentru smartphone-uri, dar abordarea celor de la Amazon este frumoasa si usor de folosit. Este distractiv sa verific site-uri precum Facebook si Twitter, cu functia infinita de scrolling.

De aceea, impreuna cu o perspectiva in adancime, oarecum 3D, telefonul celor de la Amazon, Fire, poate avea un succes foarte mare pe piata, devenind un telefon de ultima generatie. Smartphone-urile sunt o piata foarte mare si aglomerata, iar sa faci fata in aceasta piata este foarte greu, sa speram ca Amazon se vor descurca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *