Nu fa asta daca esti sarac

Nu pretinde ca esti de fapt bogat. Atunci cand faci parte dintr-un grup de prieteni care au bani multi, este foarte tentant sa incerci sa sugerezi acelasi lucru chiar daca nu este deloc asa. Nu fa asta, pentru ca va iesi rau in cele din urma. A pretinde nu este si nu va fi vreodata o optiune prea buna in orice situatie. Mai devreme sau mai tarziu, toata lumea va afla despre cine esti de fapt si te va judeca foarte tare din cauza acestui lucru.

Te vor evita nu pentru ca ai mai putini banid ecat ei, dar pentru ca i-ai mintit din prima si asta inseamna ca nu esti demn de incredere. Tine minte ca mai bine te prezinti exact cum esti decat a pretinde ca esti altcineva, desi ti-ar placea sa fii. Nu intrece masura si vezi cum poti sa faci sa te integrezi intr-un grup de prieteni cu mai multi bani altfel. Un prieten adevarat nu se va uita a lipsa ta de bani.

Daca cineva este mai bogat, nu inseamna ca va face cu banii sai numai lucruri de om bogat. Va incerca sa iasa din tipare si sa incerce si activitati simple si placute la fel ca si tine, mai ales daca i le vei recomanda. Sugereaza prietenilor tai cu mai multi bani niste lucruri de fact care sa nu iti darame bugetul si bucurati-va impreuna de aceste lucruri.

A merge cu bicicleta, a face expeditii sau drumetii ori a va da cu rolele poate fi ceva foarte dragut si amuzant, atata timp cat esti alaturi de prietenii tai cei buni. Pot exista ceva evenimente placute si distractive in orasul tau, ca iste concerte gratis si niste evebimente sau vizionari de filme in aer liber. Mergeti asadar impreuna si va bucurati la maxim. Ideea este sa fiti unii cu ceilalti, indiferent de buget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *