O afacere viabila

In cadrul unei companii, firme sau agentii importante ce detine o afacere care se doreste profitabila pe termen nelimitat, este esential sa se respecte o serie de reguli nespuse poate, dar foarte importante pentru buna desfasurare a lucrurilor.

In primul rand, este foarte important sa lucrezi cu cei mai buni dintre cei mai buni si sa ii categorizezi pe cei mai buni dintre cei mai buni in cadrul departamentelor pe care le detine firma ta. Este esential ca oamenii buni sa faca cea mai buna treaba pe care o pot face exact in cadrul segmentului in care sunt profesionisti, specializati si se pricep cel mai bine.

De asemenea, oamenii cheie trebuie amplasati in puncte strategice, in functii cheie, fara de care desfasurarea activitatii tale nu ar mai fi la fel. Trebuie sa stii sa iti impui cuvantul in cazul departamentelor din firma ta si sa pui la conducere in cadrul fiecaruia dintre ele, o persoana profesionista pe care te poti baza si care poate face ca lucrurile sa decurga mai simplu si mai profitabil.

Tot legat de oameni si de modul in care comportamentul acestora se poate reflecta asupra activitatii afacerii tale, este si anagajarea celor mai buni oameni in cadrul segmenteleor in care este impartita compania ta. Inainte de a angaja pe cineva pe un anumit post, trebuie sa faci o oarecare cercetare referitoare la felul in care acestia sunt, treuie sa percepi exact din ce stofa sunt facuti si daca sunt sau nu potriviti pentru treaba in cadrul companiei tale.

Aceasta practica se reflecta mai ales asupra firmei tale, insa de asemenea si asupra ta, ca angajator si ca patron, pentru ca asa cum se stie, cei mai buni angajeaza pe cei mai buni doar, iar cei mai putin buni intr-un domeniu, angajeaza persoane mai putin bune la ceva, fara vreo prea mare cercetare efectuata in prealabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *