O gresala care schimba tot

Se intampla sa gresim si justificare mai buna decat ca este in natural umana sa se intampla astfel nu este. Insa cand totul se raporteaza la o multime de oameni lucrurile se agraveaza. Poate fi o eroare de sistem, o problema de atentie insa dincolo de motiv sta marea de oameni bulversati.

Un astfel de caz s-a intamplat la Geneva acolo unde un avion a fost intarziat ca si program. Insa marea mirare a fost informarea potrivit careia avionul avea sa decoleze cu o intarziere de nu mai putin de 86 de ani. Panica si ingrijorare, desi poate intr-o oarecare masura gandul este clar ca totul suna imposibil pentru acel moment cand un astfel de anunt este facut te face sa te pierzi in detalii. Eroarea a venit sa confirme ca o gresala minora poate schimba totul. Intarzierile la avioane se intampla destul de des si mai ales cand vorbim de sistemul low cost. Insa ca si durata de la o zi si pana la ani este o mare diferenta.

Si ca tot vorbeam de intarziere un alt caz celebru este cel al intarzierii de expediere a unei scrisori. Au trecut 70 de ani pana cand un batran din America sa primeasca gandurile asternute pe hartie de tatal sau. Scrisoarea fusese scrisa pentru el pe cand era un bebelus, perioada in care tatal sau era in razboi. Scrisoarea se pare ca se pierduse si printr-o intamplare fericita batranelul a primit in cele din urma emotionantul plic. Insa socul a fost insa fara masura de vreme ce nici nu se cunoasteau date conform carora sa se fi trimis o scrisoare de acest gen.

Insa pe premisa ca mai bine mai tarziu decat niciodata astfel de intamplari au venit pana la urma cu o rectificare de caz. O gresala, un moment in care nu s-a tinut cont de anumite aspecte si care au dus la intarzieri de ani de zile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *