O viata aglomerata

Uite cateva semne cum ca te regasesti intr-o situatie in care toate lucrurile sunt incurcate, in care iti complici viata si nu mai stii ce sa faci si cum sa faci ca sa iesi din aglomeratie.

  • Iei in nume de rau tot ceea ce faci intr-o zi. Binenteles ca vor exista si niste lucruri care sa-ti faca placere ca le faci intr-o zi, insa daca vei descoperi ca esti tare nefericit cu ceea ce faci in mare intr-o zi  si nu ai timp sau energia necesara  sa faci lucrurile care iti plac si pe care le iubesti, atunci cu siguranta ceva rau se intampla cu tine. Fie te complici cu prea multe sarcini de lucru si esti pur si simplu supraincarcat de treaba, fie ca iti petreci prea mult timp lucrand in afara programului sau in afara a ceea ce iti place. Foarte putini oameni pot sa sustina ca lucreaza chiar pe domeniul lor si pe ceea ce le place tot timpul, insa daca faci aceste lucruri aproape toata ziua, atunci poate fi un semn clar sa renunti la asta si sa vezi mai bine ce ai putea schimba de la jobul tau actual si cum ai putea sa faci ca sa reechilibrezi balanta.
  • Te folosesti de stresul zilnic ca de un simbol al statusului tau. Trebuie sa recunosc, in asta ne cam regasim cu totii, mai ales daca suntem inconjurati de niste oameni care ne streseaza si ne ingreuneaza munca intr-un anumit fel. Nu te alatura acestor oameni! Trebuie sa recunosti stresul pentru ceea ce este: o mare gaura in mintea si in sanatatea ta. Asadar, daca te descoperi  in ideea ca in mod constant le spui oamenilor sin jur despre cat de strest esti, aminteste-ti mai bine de unul singur ceea ce este important in viata. Nu are nici un rost sa te simti prins ca un hamster intr-o cusca din care nu vei mai iesi nicaieri niciodata. Stresul este ceva rau, din care nu poti scapa decat eliberandu-ti mintea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *