Obiceiuri de care ai nevoie pana la varsta de 30 de ani

Desi se pune mai mult accent pe modul in care o femeie isi traieste viata si cum se manifesta incepand cu varsta de 30 de ani si in cazul barbatilor trebuie sa existe sa spunem o mai mare grija incepand cu acest prag. Desi nu este deloc un declin acest prag aduce deja mai mari si mai multe sensibilitati sau in orice caz atentie mai mare fata de cum ne pastram sanatatea. Nu degeaba se spune ca sarcina la o femeie ce trece de 30 de ani are nevoie de mai multa supraveghere.

Din lista de obiceiuri de care ai nevoie sa le deprinzi pana la 30 de ani se numara:

  1. Lasa-te de fumat. Mai ales pentru acele femei care isi doresc copii, mai ales pentru cele care urmeaza si un tratament cu anticonceptionale fumatul dauneaza. Oricum iti afecteaza sanatatea in orice caz.
  2. Nevoia de miscare. Dincolo de ceea ce sportul inseamna se pare ca avem nevoie de stat in picioare ca o forma de a egala ceea ce inseamna de fapt efectele negative ale statului in sezut. Asadar, salveaza ani din viata cand nu petreci mai mult de 3 ore stand pe scaun.
  3. Bea multa apa. Hidratarea este cheia sanatatii in multiple aspecte. Asa ca si tenul are beneficii din asta, circulatia ta, modul in care se trasporta nutrienti si chiar si oxigen catre toate organele, deci implicit vei functiona mai bine.
  4. Fa-ti o asigurare medicala, de viata. Ai nevoie de ea ca si forma de responsabilitate a faptului ca nu stii ce ai putea pati. Si in plus la momentul potrivit nu vei dori sa fii luat prin surprindere de nevoia de bani si nu numai.
  5. Pentru o viata sanatoasa trebuie sa ai principii de viata pe masura si alimentatia joaca si ea un rol important. Asa ca invata sa gatesti variat, invata sa gatesti cel putin 3 feluri de mancare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *