OMUL CARE A MANCAT UN AVION

Diferite persoane ne impresioneaza prin faptul ca mananca larve, carii, rame, viermi sau alte mancaruri „greu de inghitit”. Este adevarat ca toate acestea sunt extrem de scarboase, insa macar sunt digerabile. Exista oameni care sufera de o dereglare la nivelul poftei de mancare numita „pica”, care se caracterizeaza printr-o dorinta sporita de a manca obiecte care nu sunt comestibile. Alti oameni au facut o cariera din mancatul acestor „mancaruri” indigestibile, impresionand o gramada de oameni in acest proces.

Michel Lotito este una dintre cele mai populare persoane din lumea amatorilor de mancaruri neconventionale, realizand imposibilul intre anii 1978 si 1980, reusind sa manance un avion. Cunoscut si ca „Monsieu Mangetout”, Michel Lotito s-a nascut in Grenoble, Franta, pe data de 15 iunie, 1950. La varsta de 16 ani, acesta a inceput sa manance circa a un kilogram de metal zilnic. Pentru ca aceasta „masa” copioasa sa treaca cu usurinta prin sistemul sau digestiv, acesta consuma cantitati considerabile de ulei inainte sa se apuce de metale. De asemenea, a adaugat si o dieta foarte bogata in apa care sa se muleze pe nevoile profesionale ale „scamatorului”, transformandu-si astfel sistemul digestiv intr-un soi de tobogan pentru metalele pe care le consuma.

S-a estimat ca in aproape 40 de ani de activitate, Michel a consumat aproape 9 tone de metal. Aceste noua tone de metal se constituie din 18 biciclete, 15 carucioare de cumparaturi, 7 televizoare, 6 candelabre, 2 paturi, o pereche de skiuri, un avion, un sicriu si 500 de metri de lant din fier. Cu toate ca Michel prefera metalul, acesta manca de asemenea cauciuc, sticla, lemn si orice lucru pe care il avea de oferit unul din obiectele de mai sus. Destul de ciudat, acesta spunea despre el ca este destul de sensibil la stomac si ca ouale fierte tare si bananele ii provoaca greturi.

Comentariile sunt închise.