Pari obosit- de ce se intampla asta

Imaginea pe care o ai este direct proportionala cu modul in care te ingrijesti. Este de fapt imaginea ta cand se sugereaza clar cu cata atentie faci sau nu un ritual al frumusetii. Si tinand cont de acestea vei parea a fi mai obosit decat crezi. De ce se intampla asta? Descopera cateva motive pentru care se intampla asta:

  • Sa dormi pe burta. Cum suna asta? Oarecum hilar si totusi nu tine doar de amuzament. Cand vei dormi pe burta influentezi un anumit curs al apei din organism, apa ce se va depozita in zona ochilor. A doua zi vei parea a avea pungi sub ochi, o imagine obosita ce nu iti face cinste. Desigur ca exista si variante care sa te ajute sa combati asta insa mai bine previi. Greu de controlat ce-i drept aceasta situatie iti va da cea mai mare bataie de cap.
  • Alergiile. Acestea provoaca un dezechilibru in organismul tau. Cel mai adesea se manifesta prin stranut intens insa nu este exclus sa te alegi cu dungi negre sub ochi. Din nou si pentru acest lucru sunt tot felul de remedii insa cel mai important lucru este sa incerci sa elimini cauza. Cearcanele sunt clar un element ce se coreleaza cu oboseala si prin urmare obosit sau nu, cine sa stie ca tu esti alergic, ajungi sa pari de compatimit.
  • Nu in cele din urma imaginea ta de obosit se coreleaza cu un consum regulat de cafea. Cum se face ca tocmai cea mai are este menita sa te mentina in priza, plin de energie este si cea care te va obosi? Explicatia este simpla si anume consumul de cafea te deshidrateaza si iti face ca pielea sa se stranga, in cele din urma sa apara ridurile.

Frustrant este ca desi nu esti obosit vei parea astfel.

Comentariile sunt închise.