Pe ultima suta de metri – ce nu ar trebui sa faci inainte de nunta

Chiar daca nu pare o regula sa spunem exista totusi aspecte ce se considera ca nu ar fi potrivite sa se intample cu o saptamana inainte de nunta. Pentru ca esti pe ultima suta de metri, pentru ca nu mai este timp sa remediezi anumite aspecte, pentru ca ai si altele de facut tine cont ce nu ar trebui sa faci.

  1. Schimba frizura. Nu te tunde intr-un timp atat de scurt pentru ca o alta imagine a ta ar putea sa schimbe complet si iamginea de mireasa, nu se va potrivi cu un anume stil. Si daca nu iti place sau e prea scurt ce te faci?
  2. Schimba culoarea parului. Este aceeasi poveste, cand efectiv nu este un moment bun pentru schimbare. Sa scapi de o culoare care nu iti face placere nu este atat de usor si decat sa treci prin decapaje care iti ard parul mai bine evita sa se intample asta.
  3. Sa mergi la solar sau mai rau, sa folosesti creme autobronzante. Daca nu ai facut asta pana acum nici ca ar mai trebui sa o faci. Asadar, evita sa iti arzi pielea sau mai rau sa te inrosesti pe piele cu atat de putin timp inainte de nunta.
  4. Tratamente. De fapt pregatirea pentru marea zi incepe cu mult timp inainte asa ca in ultima saptamana este clar ca nu ar trebui sa te avanti sa incerci altceva. Asadar, tine cont ca un tratament facial nou nu este ceea ce se potriveste cu perioada in cauza.
  5. Nici starea psihica nu este de ignorat. Ai putea la un moment dat sa ai nervii intinsi la maximum asa ca evita sa te certi cu toata lumea. Nu pentru ca astepti sa iti vina la nunta ci pentru ca tu nu esti asa ci doar stresul te schimba. Dar si nunta va trece asa ca prieteniile tale…cum raman?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *