Pericolele internetului pentru elevi

Internetul constituie un mediu foarte benefic in foarte multe cazuri. Inca de la inventarea lui,  www-ul (world wide web) a fost un plus pentru omenire din foarte multe puncte de vedere. Astazi, exemplele sunt mai mult decat elocvente. Traim in secolul vitezei asa cum i se mai spune si internetul reprezinta metoda perfecta pentru a tine pasul.

Daca o scrisoare dintr-un capat in altul al tarii dureaza 1-2-3 zile sa ajunga, pen internet, un mail va ajunge ghici cat de repede: in cateva secunde.

Mergem mai departe la un nou exemplu. Daca un magazin clasic este deschis de luni pana vineri intr-un anumit interval, gandeste-te de exemplu la beneficiile unui magazin din mediul online. In primul rand, un magazin online este deschis zi de zi, la orice ora, fara nici un moment in care sa se opreasca. Astfel, fiecare vizitator poate vizita magazinul tau si poate vizualiza toate produsele tale, la orice ora din zi si din noapte, fara sa se miste din fata calculatorului.

In acelasi timp, ei pot si comanda produse, fara ca macar tu sa ai un angajat care sa le preia comanda la momentul in care o fac ei. Direct din fata calculatorului, vor putea comanda oricand de pe site-ul tau si vor primi produsele comandate in 1, maxim doua zile.

Costurile de intretinere vor fi mult mai mici (avantaj mare pentru distribuitor). Avantajele pentru cumparator sunt ca vor primi produsul direct acasa si cel mai probabil, vor obtine un pret mai bun pentru produsele tale.

Un alt avantaj este ca tot ce facem, sigur poate fi facut mai usor pe internet. Ia ca exemplu orice institutie in care intri la intamplare. Iti garantez ca in fiecare astfel de institutie vei gasi cel putin un calculator si mai mult ca sigur conexiune la internet. Daca nu ar fi bun, ar mai fi prezenta lui atat de mare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *