Personalitati puternice din filme

Femeile puternice sunt foarte ambitioase si ne ajuta si pe noi, ceilalti, sa ne dam seama de beneficiile faptului de a fi puternica si hotarata, de fiecare data. Ne ajuta si filmele, uneori, si nu putem face decat sa invatam din ele sau macar sa bagam la cap ca asa ceva se intampla si la case mai mari. De acea, unele povesti de viata sunt ecranizate, pentru a ne da seama ce si cum in viata, pentru a ne fi mai bine. Uite cateva filme care ne pot ajuta in acest sens.

Gravity (2013)

Univerul este mare si singuratic, asa credem noi. Insa, nu multa lume se incumeta sa ajunga acolo pentru a vedea cum este. Este o singuratate si o goliciune dezolanta. Cum poate cineva sa nu devina nebun acolo, mai ales daca se afla singur? In nesiguranta, de unul singur, in spatiul fara sfarsit si fara inceput.

Aceasta este povestea incredibila a fortei mentale, a tariei de caracter si a ambitiei de a ramane in viata si de a te intoarce la cei dragi. O femeie care se afla singura, intr-o situatie dintre cele mai periculoase. Rolul pe care il joaca extraordinara Sandra Bullock aici mentine publicul pe jar pe toata durata filmului. Noi, ca spectatori, nu putem decat sa o apreciem si sa speram ca va sfarsi cu bine pe Pamant. Nici macar un barbat nu ar fi putut sa depaseasca un obstacol atat de mare precum cel intampinat de eroina noastra.

En kongelig affære (2012)

Reginele nu prea au noroc cand este vorba despre dragoste. Decat daca si-l fac chiar ele. A fi maritata la bine si la rau cu un barbat care sa te iubeasca si pe care sa-l iubesti la randu-ti nu este pres simplu si aproape ca nu se intampla in lumea regalitatii. Foarte des se intampla ca un rege sa nu ramana fidel reginei sa sotiei sale, pentru ca prefera compania curtezanelor, a amantelor si asa mai departe.

De aceea, este mai bine ca o femeie de vita nobila aflata intr-o asemenea situatie, sa fie calma, rabdatoare si sa isi faca prieteni buni, dar si sa duca o viata fabuloasa, atata timp cat poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *