Povestea tatalui care razbeste- „Hours”

Pentru momentele in care cauti un film drama, usor si thriller „Hours” este povestea induiosatoare a tatalui care se lupta cu orice obstacol pentru a salva viata fiicei sale. In regia lui Eric Heisserer personajul principal Paul Walker este Nolan. In cele 97 de minute filmul isi prezinta o poveste captivanta.

Nolan este casatorit cu Abigail si in noaptea in care ar trebui sa devina parinti se trezeste intr-un cosmar. Sotia sa moare, fiica nou nascuta este la incubator cu ore critice de supraveghere pentru a putea respira singura si pe fondul uraganului Katrina totul se complica. Sa accepte pierderea sotiei, sa accepte prezenta celei care are nevoie de el in schimb, captiv in spital caci uraganul s-a dezlantuit.

Dramatismul atinge cote maxime caci intreg spitalul se evacueaza, mai putin el, cel care nu are cum sa plece cu fetita. Ramane practic singur, abandonat si cu bateria incubatorului pe terminate. Dar devotamentul sau si in numele iubirii ce s-a nascut micuta Abigail acesta se straduieste sa faca fata generatorului manual. In egala masura se straduieste sa caute ajutor, sa caute cele necesare pentru a supravietui. Nu lipsesc nici momentele in care nostalgia si greul il apasa poate prea mult. Dar nu se lasa batut. La fel de emotionant este si momentul in care in scena apare si cainele salvator, cel care de altfel va fi si salvarea sa la propriu.

Jaful nu lipseste insa trece si peste astfel de momente tensionate. Infrunta tot ce se poate, ajungand si pana la a impusca un hot. Cand in cele din urma, pe ultima suta de metri in a rezista  dezastrului este salvat si cu ultima putere in cuvinte isi striga si in final isi aude plansetul copilei.

Emotionant pana la capat, siropos ai putea spune insa avand in vedere relatia tata fiica pe fondul pierderii sotiei, pe fondul si asa dramatic al uraganului totul este interesant si captivant de urmarit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *