Prieteni pe viata

Prietenii vin si pleaca, asa-i? Invatam astfel de lucruri inca de cand suntem mici, odata cu momentul cand vecinul si bunul nostru prieten se muta. Acest lucru continua chiar si cand mergem la liceu sau cand incepem sa muncim.

Apoi, exista si cel mai bun prieten, acel om cu care pur si simplu te intelegi foarte bine. Este destul de greu sa descrii legatura dintre tine si acel prieten- e doar „chimie”. Apoi, si acestia se muta, sau schimba job-ul sau pur si simplu ies din viata ta. Acum sunt aici, iar in urmatorul moment dispar.

Exista si prietenul adevarat. Il intalnesti, devii prieten cu el, iesiti impreuna, va distrati etc. Insa cel mai important lucru este ca nu exista barfa si drama prea multa intr-o astfel de prietenie. Cu toate acestea, exista posibilitatea ca si ei sa se mute, insa tot timpul vor reveni cu un telefon, un mesaj in care sa te intrebe cum o mai duci si daca iti e dor sa iti mai petreci timpul cu el.  Prieteniile pe viata sunt cel mai frumos cadou pe care il poti primi, insa astfel de situatii nu le vei intalni in fiecare zi.

Descopera daca ti-ai intalnit prietenul de viata.

Va faceti timp unul pentru celalalt. In ciuda situatiilor stresante din cadrul job-ului, familiei sau finantelor, tot tipul gasesti timp pentru a mai schimba o vorba cu prietenul tau. Cu toate ca nu veti mai petrece timpul intr-un bar pana la 2 dimineata, tot timpul vei gasi noi metode de a comunica cu el.

Nu iti este rusine sa ii arati ca il iubesti cu adevarat. Pentru femei acest lucru e mai usor, problema adevarata apare in cazul prieteniilor legate intre barbati, deoarece le vine foarte greu sa-si arate dragostea unul fata de celalalt.

Va petreceti timpul razand. Se pare ca daca impartasesti astfel de situatii, pline de umor, cu prietenul tau, vei dezvolta anumite abilitati care intaresc conexiunea emotionala.

Esti acolo atunci cand el se afla intr-o situatie dificila. Amicii se afla langa tine doar la bine, insa prietenii adevarati te ajuta atunci cand ai cea mai mare nevoie, si apar neinvitati in astfel de momente. Oamenii isi arata adevaratul caracter in astfel de situatii- problematice. Un prieten adevarat nu te lasa la greu.

Comentariile sunt închise.