Prietenii mediului

Iubitorii de mediu si pasionatii de natura si de verde sunt mereu intr-o legatura foarte mare cu natura si cu mediul care ne inconjoara. Naturalistii urasc tot ceea ce inseamna degradarea naturii, iubesc natura, sunt foarte pasionati de activitatile de exterior si iubesc sa se bucure de timpul lor liber cat de mult pot, mai ales in cadrul naturii.

Iubitorii de natura sunt foarte prietenosi si adora sa vada natura si sa o pretuiasca la adevarata valoare. Pe oriunde ar merge, fie in tara de origine, fie in afara tarii lor, se intereseaza de tot ceea ce este verde si de toate activitatile pe care le pot efectua in mediul verde.

Prietenii mediului iubesc natura, urasc poluarea si sunt foarte axati pe tot ceea ce inseamna spatiul exterior. Acestora le place sa exploreze padurile, pajistile, muntii si comorile naturii. Tot ceea ce este legat de plante si de animale este pe principiul lor si ii ajuta sa inteleaga natura si sa intre mai in legatura cu aceasta.

Prietenii naturii adora sa gradinareasca si sa se ocupe de agricultura. Le place sa fie mereu in natura, cu oamenii alaturi, cu mainile murdare de munca si sa aprecieze ceea ce ne poate oferi spatiul inconjurator. Acestora le place sa se murdareasca, le place sa ude plantele, sa le rasadeasca, sa obtina cele mai bune roade ale naturii in gradina lor, dar si sa manance alimente proaspete, fructe si legume din propriile gradini.

Prietenii naturii inteleg foarte bine elementele naturale si observa de indata pana si cele mai subtile schimbari in natura. Pot sa identifice de indata atunci cand va ploua, cand va fi soare, cand va creste o planta si cand au nevoie de apa plantele din gradina sau din ghivece. Pana si momentele in care un animal de companie are nevoie de ceva, prietenii naturii cunosc foarte bine ce trebuie sa faca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *