Prima-impresie.eu

Da, prima impresie conteaza foarte mult, este adevarat. Toata lumea incearca sa se puna intr-o lumina cat mai buna la prima vedere si la prima intalnire, fie ca este vorba despre un interviu de angajare, fie ca este vorba despre un blind-date. Tuturor ne place sa fim vazuti cat mai bine si cu o prima impresie buna avem numai de castigat.

Pentru mine conteaza foarte mult sa fiu vazuta bine de cei din jur, imi place cand cineva ma remarca inca de prima data si nu vreau sa las nimanui o parere urata despre mine, atunci cand sunt undeva pentru prima oara. Este esential sa respectam anumite reguli, sa fim naturali, deschisi si sa nu facem pe caraghiosii pentru ca putem fi perceputi altfel, fara sa ne dorim acest lucru. Ce poate fi mai de folos atunci cand vrei sa lasi o amintire frumoasa despre tine cuiva cu care te-ai vazut prima data?

Am descoperit de curand pe blogul Prima-impresie.eu despre ceea ce inseamna sa te cunosti pe tine, sa stii cum sa te ocupi de imaginea ta, sa stii ce sa vorbesti si sa stii cum sa te prezinti bine din prima. Acest blog este minunat structurat si dispune de niste categorii variate din care poti alege sa citesti articole care sa te inspire de fiecare data in viata.

Pe langa categoriile ce tin de stilul de viata, pe langa articolele despre viata in general si despre relatiile cu oamenii din jur, pe Prima-impresie.eu vei descoperi o multime de sfaturi referitoare la tot felul de lucruri ce tin de comportamente, oameni si cum ar trebui sa te prezinti intr-o anumita situatie pentru a iesi mereu cu fata curata din aceasta. Insa, acesta nu este un blog pe care sa intri doar pentru a afla despre societate, despre felul de a fi al oamenilor, ci poti descoperi si informatii foarte utile despre domeniul IT, noutati despre lumea noastra, dar si tot ce trebuie sa stii despre anumite calatorii pe care le poti efectua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.