Primii pasi in organizarea nuntii- dar fotograful cine va fi?

De-a lungul timpului am invatat ca nunta este acel moment deosebit care merita mai mult decat o simpla petrecere. Este acel sentiment de a opri timpul in loc si de a te bucura de tot ceea ce nunta inseamna. Cum asta nu este posibil invatam sa punem accent pe trairi si pe acest moment unic. Sarbatorit ca atare fiecare pas inseamna o noua provocare de a alege ce este mai bun. Si la inalte standarde este si alegerea in ceea ce priveste fotograful.

In cautare de un fotograf nunta Suceava vei gasi numeroase posibilitati. Multi care promit sa iti fie alaturi pentru a surprinde fiecare moment din nunta ta. Insa nu toti vor putea sa iti faca amintirile la fel de unice ca si evenimentul in sine. Tine de priceperea cu care se interpreteaza stilul celor doi si cu care se aduce acea amprenta unica fiecarei fotografii in parte; tine de modul in care fotograful va empatiza cu cei doi si va aduce fotografia de nunta la un alt nivel decat cel clasic, de colaborare dincolo de cuvinte.

Cu sperante si asteptari se incearca de fiecare data sa se explice ca ceea ce mirii isi doresc este mai mult decat simple fotografii. Te gandesti ca trebuie sa fii explicit si sa detaliezi. Insa in cele din urma tine de raportarea la cat de experimentat este acel fotograf. Nu poti avea pretentii de la cel care face primii pasi in arta fotografica, cum nu poti sa ai pretentii cand nu esti dispus sa faci parte din sedinta foto cu rabdare si dorinta sau nu esti dispus sa pui pret pe aceste fotografii.

Principiul dupa care marea majoritate merge este acela de recomandare. Vei auzi de la prieteni diverse oferte si prin prisma experientelor pe care altii le-au trait tragi o concluzie. Insa in egala masura trebuie sa te raportezi la nunta ta, la ceea ce iti doresti si in ce masura fotograful ales poate sa fie la nivelul pe care ti-l doresti. Tine si de disponibilitate astfel ca nu este nimic iesit din comun sa incepi cercetarea cu mult inainte de eveniment. Fie ca astepti perioada de extra sezon pentru a putea avea timp si a gasi pe cel dorit dispus sa faca o colaborare cu tine, fie ca este vorba de targurile de nunti cert este ca ce se lasa pe ultima suta de metri inseamna si un compromis din ideea nevoii ce primeaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *