Programează-te rapid și gratuit la salonul preferat, direct de pe telefon

stailer

De multe ori programările la salon pot fi o bătaie de cap. Se pot schimba multe în timpul în care lipsești de acolo și hairstylistul favorit poate să nu mai lucreze în locul respectiv. De asemenea, e și mai dificil să te programezi la un salon despre care nu știi nimic. Pentru toate acestea există o soluție – aplicația Stailer. Programează-te rapid și gratuit la salonul preferat, direct de pe telefon!

Pentru a-ți fi mai ușor să alegi un salon potrivit pentru nevoile tale, descarcă gratuit aplicația pe telefon sau tabletă. Stailer îți permite să o obții prin intermediul App Store, App Gallery și Google Play. După ce o descarci, fa-ti programare cu aplicatia Stailer și beneficiază de o mulțime de timp economisit!

Aceasta este la fel de simplu de utilizat ca și platformă, unde, pe lângă faptul că te poți programa, poți descoperi și alte informații despre saloane și hairstyliști. Prin intermediul ei vei putea vizualiza detalii importante despre serviciile pe care le oferă salonul, prețul lor, care este modul de lucru al unui hairstylist și ce părere au alți clienți despre acestea. 

Ce poți face prin folosirea aplicației Stailer?

Cele menționate mai sus nu sunt singurele operațiuni pe care le poți face prin utilizarea aplicației. Aceasta îți permite să setezi remindere pentru o programare, să te reprogramezi după ce ai fost deja la un hairstylist sau la un salon, cât și să anulezi programările dacă acestea nu mai corespund cu planurile tale. 

Toate acestea pot fi efectuate după ce ți-ai creat un cont. Tot ce faci pe aplicație rămâne vizibil în contul tău, respectiv programările. În acest fel le poți repeta sau anula oricând dorești. Citeste mai multe aici despre renumita aplicație Stailer!

Doar profesioniști în materie de frumusețe și întreținere corporală!

Platforma și aplicația Stailer includ unele dintre cele mai bune saloane din România, din peste 40 de orașe. Te poți programa aproape oriunde în țară și te vei întâlni doar cu profesioniști. Specialiștii din sfera de beauty – pentru bărbați și femei – și-au înscris afacerile pe această platformă. Atât femeile, cât și bărbații pot beneficia de unele dintre cele mai bune servicii de înfrumusețare.

Fie că este vorba despre o simplă frizerie, de un barbershop sau de un centru de înfrumusețare complex – te vei bucura în permanență de profesionalism. Pentru a te asigura că alegi ceva potrivit pentru tine, poți citi recenziile clienților. Acestea sunt verificate constant, tocmai pentru a le oferi următorilor clienți o experiență reală.

Nu mai pierde timp în trafic spre recepția salonului pentru a te programa! Cu Stailer totul este mult mai ușor și economisești foarte mult timp. Acum poți face o programare la salonul preferat direct de pe telefon sau de pe tabletă. De asemenea, dacă îți este la îndemână laptopul sau PC-ul, folosește platforma stailer.ro pentru a face aceleași operațiuni. 

Descoperă toți hairstyliștii și saloanele din zona ta, compară prețurile și modul de lucru, apoi programează-te în locul perfect!

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *