Ramai la dieta si la petreceri

Chiar daca esti la dieta si totusi vrei sa mergi si la petrecerea aceea la care esti invitat si stii ca vor fi de toate, nu trebie sa iti faci griji. Daca stii cum sa faci, vei apuca si tu sa mananci cate ceva si sa nu te ingrasi. Important este sa stii ce cuprinde meniul, ca sa stii exact ce sa selectezi sanatos de acolo pentru tine. Nu trebuie sa ratezi nici distractia si nici mancarea, pentru ca de asta se numeste petrecere.

Amesteca-te printre invitati inainte de a manca

Nu te indrepta direct catre mancare sau bautura de indata ce vei ajunge la o petrecere. Omoara-ti timpul socializand cu oamenii din jur. Cu siguranta sunt destule cunostinte acolo cu care sa interactionezi si sa mai chatuiesti. Daca, totusi, nu cunosti pe majoritatea celor care se afla acolo, fa cunostinta si socializeaza.

Cine stie cu ce prieteni sau amici te vei mai face odata iesit de la petrecerea la care ai mers de unul singur? Cu cat mai mult vei petrece amestecandu-te printre oameni, cu atat mai putin timp vei manca. Trucul este sa te concentrezi pe oameni si nu pe mancare.

Bea foarte multa apa

A bea apa te va ajuta atat sa te hidratezi si sa iti umpli burta, cat te va ajuta sa mananci mai putin in cadrul unei petreceri. Este foarte important sa iti amintesti ca oamenii confunda adesea setea cu foamea si mananca inainte sa bea cel putin un pahar de apa. Asigura-te mereu ca vei avea apa la indemana inainte de a te apuca de mancat.

Distrage-ti atentia cu alte lucruri

Odata ce ai inceput sa mananci la o petrecere, este cam greu sa te si opresti. Mai ales daca sunt feluri extraordinare de mancare peste care nu ai mai dat, chiar ca vei avea o mare problema. Gustarile de la petrecerile cu staif poate fi foarte buna si rafinata, asa incat nu te vei prea putea abtine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.