Remedii naturiste pentru o viata sanatoasa

In vremurile actuale rutina zilnica pe care o avem este de-a dreptul extenuanta. Alergam in continuu, vanam oportunitati, cautam sa ne construim un viitor pentru noi, pentru copiii nostri. Adesea sanatatea trece pe plan secundar sau tertiar, este printre ultimele prioritati. Mai mare prioritate au viata profesionala, viata personala, in incercarea de a jongla cu ambele si a le mentine intr-un echilibru uitam adesea sa ne ingrijim de un aspect foarte important: sanatatea. Stresul isi pune zilnic amprenta asupra fiecaruia, programul haotic pe care il avem ne solicita atat psihic cat si fizic, punandu-si amprenta treptat asupra organismului. Efectele secundare nu intarzie sa apara: orice boala in ziua de astazi are ca factor ce contribuie la dezvoltarea sa si stresul.

Uneori mai facem si compromisuri si alegem sa contracaram efectele stresului si nu numai. O solutie la indemana, o solutie venita din inima naturii si fara efecte secundare o reprezinta produsele Calivita. Apelam la natura, la medicina naturista, la alternative care sa sustina fara efecte secundare corpul si sa ii promoveze puterea de autovindecare prin stimulare pe cale naturala.

Un remediu excelent pentru combaterea stresului din gama bogata de produse Calivita il constituie asa-numitul „medicament minune” – Rhodiolin. Dupa cum am spus, stresul este unul din factorii ce contribuie la aparitia multor afectiuni: de la usoare stari depresive se poate ajunge chiar la diabet, hipertensiune arteriala, ulcer, ateroscleroza sau altele.

Acest remediu oferit de puterea naturii combate stresul si starile depresive. Rhodiolin ajuta de asemenea si la prevenirea atacurilor cardiace, a infarctului miocardic, ameliorand circulatia sanguina. Beneficiile oferite insa de acest produs Calivita nu se opresc aici.

Cunoscut din timpuri stravechi, mult inainte de aparitia medicinei conventionale pe care o cunoastem astazi, Rhodiolin este un medicament bazat pe o planta supranumita „radacina aurie” sau „radacina arctica”. Aceasta planta ce poate fi gasita in muntii Siberiei, in Himalaya, la inaltimi de peste 3000 metri – uneori s-au gasit astfel de plante si la altitudini de peste 6000 metri – a dat nastere la multe legende. Proprietatile sale tamaduitoare i-au adus un renume aproape supranatural. Rhodiola rosea – in denumirea latina – era considerata o planta care putea ajuta o persoana sa traiasca pana la 100 de ani. Conditia era ca acea persoana sa bea in fiecare zi ceai din aceasta planta.

Rhodiolin este un medicament naturist conceput pentru omul modern, care este supus zilnic stresului. Responsabilitati, conflicte, boli, traumatisme, probleme financiare, zgomot si agitatie, agenti poluanti din mediul inconjurator – toate acestea reprezinta factori de stres. Rhodiolin ajuta in numeroase feluri: are un impact deosebit in combaterea stresului, asigura un echilibru intre sistemul imunitar si cel hormonal, creste nivelul serotoninei si dopaminei – hormonii fericirii, reduce influentele stresului asupra inimii, are efect puternic antioxidant, creste energia sexuala si ajuta chiar si la imbunatatirea performantelor sportivilor.

Rhodiolin – medicamentul-minune anti-stres este un supliment ce poate fi folosit de intreaga familie, asigura bunastare si sanatate membrilor acesteia. Pentru cei ce au activitati solicitante intelectual, cei care sunt supusi adesea stresului, efectele benefice se fac simtite inca de la primele pastile. Astfel Rhodiolin actioneaza in sensul stimularii starii de bine a organismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *