Rezistenta parfumului vine din modul in care il folosesti

Parfumul nu este atat de simplu de folosit desi in aparenta este ceea ce nu ar trebui sa ridice probleme. Iti dai seama insa ca nu persista prea mult si uite asa iti cheltui banii fara rost. Ar trebui sa te bazezi numai pe produse de calitate pentru scopul cosmetic insa mai presus de toate conteaza pana si zonele pe care pulverizezi parfum.

Modul de folosire a unui parfum, de orice fel si aplicat pentru oricine, inseamna clar sa se foloseasca dupa dus. Insa regula de acest fel ce se aplica obligatoriu nu este insa si singura. Iata ce trebuie sa stii despre asta:

  1. Parfumul rezista mai mult daca pielea nu se crapa si nu se usuca in scurt timp. Pentru asta urmeaza ritualul de ingrijire, cu produse specifice pentru a exfolia si pentru a rehidrata. Si este de la sine inteles la acest capitol sa fie vorba si de produse din aceeasi gama ca si parfumul pentru ca mirosul in sine sa dureze mai mult.
  2. Pentru un efect maxim de rezistenta a parfumului orice alta crema folosita ar trebui sa fie fara miros pentru a permite ca parfumul sa detina suprematia daca se poate spune astfel.
  3. Locurile in care aplici parfumul conteaza de asemenea in procesul de rezistenta a acestuia. Asa ca aplica in special la incheieturi, in spatele urechilor si nu in cele din urma in spatele genunchilor. Desi pare ciudat aceste zone sunt puternic vascularizate, astfel ca sub efectul caldurii ce se degaja si face ca parfumul sa emane acel miros specific in mod constant. Asta va face ca in urma ta sa persiste mai mult.
  4. Cantitatea de parfum insa nu ar trebui sa fie una exagerata. Trebuie sa echilibrezi totul pentru ca nu ti-ai dori sa intoxifici pe cei din jur cu parfumul tau.

Exista o intreaga teorie si arta despre folosirea parfumului. Tu o cunosti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *