Rochii de mireasa iconice

Exista rochii si rochii, insa rochiile de mireasa sunt cele mai frumoase dintre toate toate rochiile din intreaga lume. Nu numai ca sunt purtate o singura data, adica in ziua nuntii, dar de asemenea sunt si unice si albe de cele mai multe ori. Cele mai frumoase rochii de mireasa sunt cele care stau cum trebuie pe corpul miresei in cauza, dar si cele in care te simti cel ami bine ziua cea mare.

De asemenea, rochiile care sunt cele mai pretuite si cele mai admirate in cadrul nuntilor de vedete sunt si cele care in acelasi timp sunt considerate unele dintre cele mai frumoase si speciale rochii de mireasa ale tuturor timpurilor. Inca din vremurile de demult, de pe timpul romanilor si pana la rochiile de mireasa purtate in cadrul fiecarei culturi a unei tari, acest tip de tinuta de culoare predominant alba, este pretuit si admirat de toata lumea deopotriva, de femei, de barbati, de mirese in devenire si de femei care au trecut prin acest stadiu.

Pe atat de mult pe cat ne place sa ne gandim ca o nunta are legatura cu dragostea si cu juramintele dintre doua persoane, aceasta zi speciala tine mai mult de rochia de mireasa. De-a lungul deceniilor, multe mirese faimoase au purtat cele mai inedite si minunate rochii de mireasa, in functie de conduita, de reguli, de preferinte si de clasa sociala din care faceau parte.

Aishwarya Rai a purtat o rochie de mireasa splendida din cultura sa indiana, care s-a potrivit atat de bine cu felul sau de a fi si cu frumusetea sa incomparabila. Alicia Keys a optat pentru o rochie de mireasa alba, lunga si vaporoasa, pe un umar, in care s-a simtit ca o zana in lumea printeselor. I s-a potrivit de minune si la fel de bine si rochia de mireasa in stil printesa a lui Anne Hathaway s-a asortat foarte bine cu stilul ei princiar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *