Salvand timp pentru tine

Cand ai timp a devenit deja o fraza destul de banala in zilele noastre. Consideram ca nu mai avem timp pentru nimic si mai ales pentru noi. Iti vine greu sa te rupi de oblogatiile zilnice, de munca de zi cu zi pentru a savura cu cateva minute mai mult o cafea. Si tocmai micile detalii fac o mare diferenta si se ajunge in punctul in care sunt delicii de care iti doresti sa ai parte. Tinand cont de asta este timpul sa iei atitudine!

Salvand timp pentru tine ar putea insemna:

  1. Sa uiti de lumea online caci cea reala este cu mai mult interes. Pana la urma avem aceasta unealta care sa ne ajute sa tinem legatura cu cei din jur si cu cei plecati departe insa asta nu inseamna sa ne mutam practic viata din real in online. Asa ca limiteaza timpul pe care il petreci aici la un maximum de o ora. Si asa stand in fata unui calculator/laptop sau orice alt device de acest gen iti afecteaza vederea si nu numai.
  2. Mentine ordine in jurul tau. Fara sa iti dai seama asta iti va oferi o stare de bine de vreme ce mizeria din jur este ca si o maimuta ce o cari in spatele tau, cu gandul ca mereu ai ceva de facut. Un lucru ce te va stresa pana la urma asa ca evita sa iti arunci lucrurile in toate directiile. Pana la urma pe cat de responsabil si ordonat esti din acest punct de vedere pe atat de bine iti vei gestiona si timpul.
  3. Planifica zilele. Iti va lua in jur de 15 minute sa te imbraci si asta poate fi prea mult asa ca cateva minute petrecute de cu seara sa iti alegi tinuta te va salva dimineata in a sorbi cafeaua in tihna. Si acesta este doar un exemplu pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *